Artiklid ja uudised

Isku esitleb sisustuskontseptsiooni S.O.U.L ja öko-tootesarja Airisto

Isku valis kollektsiooni S.O.U.L oma tootevalikusse, kuna see vastab rangetele kvaliteedi- ja vastutusega seotud nõuetele. Tootevalik hõlmab kokku üle 2000 mööbli- ja sisustustoote, kuhu kuuluvad diivanid, lauad, kummutid, dekoratiivesemed, vaibad, lambid, padjad, küünlad ja isegi maalid.

 Allikas: isku.ee

Allikas: isku.ee

S.O.U.L'i üheks eripäraks on vanadest laevakeredest ehitatud söögilauad, mille juures võib ikka veel tunda tõrva hõngu. Iga laud on täiesti unikaalne - teist samasugust ei leidu kusagil maailmas. Põnev fakt on ka see, et muude toodete juures on kasutatud teisi huvitavaid materjale, näiteks vanu uksi, millest on loodud disainlaudu, puhvetkappe ja vitriine.

 Allikas: isku.ee

Allikas: isku.ee

Airisto öko-tootesari on valmistatud taaskasutatud tiigipuust. Tiigipuu on materjalina kõvapuidust vastupidavam, sest selle loomulik tiigiõli kaitseb puitu niiskuse eest. Algne värv muutub päikese käes heledamaks hõbehallikaks, kuid regulaarse õlitamise ja hooldamise abil säilib ka puidu kaunis pruun toon.

 Allikas: isku.ee

Allikas: isku.ee

Puit on elav materjal ja ka tiigipuu on oma kõigile headele omadustele vaatamata vastuvõtlik keskkonnamõjudele. Regulaarne puhastamine ja hooldus (õlitamine puiduõliga, kruvide pingutamine) parandab kasutusmugavust ja pikendab mööbli kasutusiga mitmeid aastaid. Laigud, värvimuutused ja väikesed praod ei ole mööbli defektid, vaid märgid vähesest hooldusest.

 Allikas: isku.ee

Allikas: isku.ee

ISKU kauplus Tallinnas:
Pärnu mnt 139F
Tel: 65 56 055
www.isku.ee
Facebook

Sisestatud: 14.03.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki