Artiklid ja uudised

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses ja Tobias Jacobseni seminar laeval

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess, mis pakub teadmisi, elamusi, kohtumisi ja ärivõimalusi nii külastajatele kui ka disainiala professionaalidele. Mess edendab igapäevaelu mugavust sisustuse, disaini ja kunsti abil, esitledes kauneid ning praktilisi lahendusi kodudesse ja üldkasutatavatesse ruumidesse. Sel aastal toimub mess juba 27. korda.

Sel aastal on võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

 Allikas: www.profexpo.ee

Allikas: www.profexpo.ee

Habitare tootegrupid:
kodumööbel, köögimööbel ja -sisustus, kodumasinad ja olmeelektroonika, vannitoad ja saunad, kaminad ja tulekolded, valgustusseadmed, interjööri tekstiilid ja kunstkäsitöö, sisekujunduse materjalid ja tarvikud. Interiore alal on väljas avaliku ruumi sisustamisse puutuv. Esindatud on ka Soome erialased väljaanded, haridusasutused ning teemaga seotud teenuste pakkujad.

Habitare messi ajal toimub hulgaliselt teemakohaseid üritusi. Artikli lõpus olevalt lingilt avaneb korraldajate koduleht koos detailse ülevaatega toimuvast.

Jätkub eksponentide registreerimine messile
Messi osavõtutingimused:
– Registreerimistasu 370€;
– Pinna rent alates 9 m² 124 €/m²;
– Valmisstendid ehk stendipaketid alates 6-10 m² – 203 €/m²; 12-21 m² 185€ (hinnas sisalduvad pinna rent; valged seinad ja otsalaud (ilma tekstita), vaip (neli värvi: roheline, punane, sinine või hall); valgustus: metallist halogeenlamp 1 tk iga otsalaua meetri kohta; pistik 16 A 230 V (3,6 kW) ja energiatarbimine; stendi ehitus ja demontaaž; avamiseelne koristus, messi kutsed 2 tk/m² kohta);
– Võtmed kätte ehk esmase mööbliga stendid on alates 9 m² – 282 €/m²;
Eesti ettevõtetele, kes on käibemaksukohustuslased, messiteenustele 24% Soome käibemaksu ei lisandu.

Habitare avamisajad:
K 07.09 kell 9.00 -12.00 spetsialistid, press, VIP külastajad – kutsetega; kell 12.00 -20.00 piletiga kõigile külastajatele;
N-P, 08.-11.09 kell 10.00 -18.00.

Messile pääseb kutse ja piletiga:
Piletid Helsingi messikeskuses: 18€. Lapsed 7-15 eluaastat 11€, perepilet 39 €.
Õpilastele on neljapäeval, 08.09 pileti hinnaks 6€. Täpsema info saamiseks palume pöörduda Profexpo poole.

Profexpo pakub soodsaid messipääsmeid 07.-11.0912€. Gruppidele (alates 10 inimest) on pilet 10€.

Kõigil päevadel saab sama pääsmega külastada messikeskuses toimuvaid messe VALGUS, kaasaegse kunsti messi ArtHelsinki, Antiigimessi ja HifiExpot.

MESSIKÜLASTUSPAKETT TOBIAS JACOBSENI SEMINARIGA LAEVAL 7. SEPTEMBRIL

Seminarile ootame: sisekujundajaid, arhitekte, mööblitootjaid, tootedisainereid, sisustustoodete ja hulgimüüjad ning muid eriala professionaale.

Tobias Jacobsen on Taani mööbli ja toote tippdisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

Habitare messi raames toimub laeval Tobias Jacobseni seminar. See ei ole tavaline presentatsioon, vaid 90 minutit puhast inspiratsiooni oma ala professionaalidele. Tule ja naudi!

Tobias räägib seminaril oma lapsepõlvest Arne Jacobseni majas. Kuidas vanavanaisa oma lapselast looma julgustas ja kuidas ta disainis uusi esemeid. Enamus seminarist käsitleb Tobiase vanavanaisa pärandit ja seda, kuidas ta disainis ja oma loodule tootjaid otsis. Samuti annab Tobias ülevaate, kuidas sünnivad trendid ning millest need mõjutatud on.

 Allikas: www.profexpo.ee

Allikas: www.profexpo.ee

Tobias Jacobsen
Tobias kirjeldab ennast kui nostalgilist disainerit, samas on ta fokusseerunud kaasajale. Tema huvi disaini ja käsitöö vastu tuleb muidugi lapsepõlvest - tema lapsepõlvekodus oli palju mööblit, mis oli disainitud tema vanavanaisa, arhitekt Arne Jacobseni, poolt. Vastureaktsioonina tarbimiskultuuri vastu, püüab Tobias luua ausaid, funktsionaalseid ja jätkusuutlikke tooteid.
tobiasjacobsen.dk

Messikülastuspakett kolmapäeval, 7. septembril
- Viking Line, Tallinn – Helsingi, väljumisega kell 8.00;
- Tobias Jacobseni seminar laeval;
- Seminarikohv ja puuviljad;
- Bussitransfeer sadam – messikeskus;
- Viking Line, Helsingi – Tallinn, väljumisega 21:30 (saabumine 00:00). Võimalikud on varasemad väljumised Tallinkiga 16:30 ja 19:30;
- Habitare profipäeva messipääse.

Paketi maksumus on alates 105€*
* Hinda mõjutab Helsingi-Tallinn väljumisaeg, liidu liikmelisus ja soovijatele õhtusöök laevas. Soodsamad paketid on Eesti Sisearhitektide- ja Mööblitootjate Liidu liikmetele, üliõpilastele ning 5 ja enama paketi ostjale. Soodustus on -10€ registreerimisel kuni 6. augustini.

Messikülastusest osa võtta soovijatel palume registreeruda hiljemalt 7. augustiks 2016. Kohtade arv on piiratud.
Kui teile ei sobi pakutud reisivariandid või soovite minna mitmeks päevaks, siis pakutakse nii laevapileteid kui ka hotelle.

Habitare külastusinfo
Kennet Sarv
Tel 626 1347, info@profexpo.ee

Lisainfo leiate siit »
Meediakaart »
Stendide hinnad »

Sisestatud: 28.06.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess ja sel aastal toimub mess 27. korda. Sel aastal oli võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

vaata kõiki