Artiklid ja uudised

Valguslahendused Tank garderoobisüsteemidele

Garderoobi planeerimisel selgitage välja oma pere vajadused ja soovid. Soovitav oleks üle vaadata kogu ruumi võimalikud valguslahendused, et siis vajadusel saaks ruumi lisavalgust planeerida koos garderoobisüsteemiga. Valgustus garderoobikapi osana lisab kasutusmugavust, on omanäoline disainielement ning valgusallikas eluruumis.

 Allikas: www.tankindoor.ee

Allikas: www.tankindoor.ee

Led-tehnoloogiad on viimastel aastatel palju arenenud ja taskukohasemaks muutunud ning jõudnud avalikust ruumist ka kodukasutajateni. Led valgus pole enam ainult külm, vaid valikus on ka soojad toonid. Avalikes ruumides kasutatakse enamasti külma valgust aga koduse meeleoluvalguse loomisel saab mängida soojemate toonidega. Just ühtlane valgusriba ja väikesed mõõtmed, erakordselt väike energiatarbimine ning ohutus (ei kuumene üle) ongi led valgustuse eelisteks.

Led-valgusriba saab kasutada erinevate mööblidetailide juures. Tanki led-valgussüsteemid on mööblilahendustesse integreeritud, mis muudavad valguselemendid diskreetseks ja pea märkamatuks hetkeni, mil valgust vajame. Valguslahenduste paigutamiseks on erinevaid võimalusi: integreerituna liuguste siinidesse, sahtli sisemustesse või riiuliplaatidesse süvistatuna. Tankil on välja töötatud spetsiaalne liuguste ülasiin, kuhu on võimalik led-valgustus paigutada ja seda kahel viisil: liuguste taha, mis valgustab kapi sisu, või siis liuguste ette, kus uste kinnises olekus saab valgustatud ka tuba.

 Allikas: www.tankindoor.ee

Allikas: www.tankindoor.ee
Tank led-valgustused on juhitavad puldiga või töötavad täisautomaatse liikumisanduriga. Puldiga reguleeritava (dimmerdatava) valgustugevusega saate lihtsalt luua hämaralt hubase või valgusküllase keskkonna.

Tihtipeale arvatakse, et nutikad garderoobisüsteemide lahendused on kulukad ja keerukad. Lähtudes kasutaja(te) vajadustest ja võimalustest, tuleks koos oma-ala spetsialistiga välja töötada parim valguslahendusega Tank garderoobisüsteem, mis pakuks rohkem ruumi elamiseks ja suurendaks kasutusmugavust.

Tutvu lähemalt just Sinu kodule sobivate võimalustega ja küsi nõu spetsialistidelt Tank salongidest üle Eesti. Uuri lisa ka Facebookist.

Sisestatud: 03.10.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

vaata kõiki