Artiklid ja uudised

Dušinurki või vanniseinu vastavalt soovile pakub Vannituba.ee

Meie elutempo on kiire ja ei ole väga aega vannis vedeleda ja aurusaunas mõnuleda - pigem ruttu duši alla ja siis edasi. Vaadates oma vannituba, on alati tunne, et seal võiks olla avaram ning vana massaažikabiini puhastamine on ka väga raske – ei saa kohe kuidagi igale poole ligi. Vannituba.ee on selle probleemi lahendamiseks leidnud väga hea koostööpartneri - Leedu kvaliteet dušinurkade tootja „Baltijos Brasta”, kes on tegelenud tootmisega juba ligi 20 aastat. Kõik selle tehase tooted valmistatakse vastavalt kliendi tellimusele.

 Allikas: www.vannituba.ee

Allikas: www.vannituba.ee

Väga tihti on nii, et inimene on nõutu - kõik suured ehituspoed on läbi käidud ja igal pool on ühesugused asjad – need mida on juba 10-15 aastat nähtud, enamikel neist juba näidistena uksed ripakil - ikka need samad massaašikabiinid, kus massažidušše paned tähele vaid siis, kui neid puhastada on vaja - muidu neil mingit otstarvet ei ole, sest massaaži nad ju ei anna, ja vannitoas ka ruumi ei ole suurema dušinurga kui 80x80 jaoks, nende valik aga on väga nigel, enamus ikka 90x90 või on suur vannituba ja tahaks midgai suuremat, aga valikut kusagil ei ole.

 Allikas: www.vannituba.ee

Allikas: www.vannituba.ee
Vannituba.ee on väike salong, aga mahutab väga palju. Erinevad dušinrgad, uste liigutamiseks võimalikud variandid-uksehinged, rullikud – kõik detailid on peensusteni läbi mõeldud. Uste alla, uste vahele, ukse ja seina vahele käivad tihendid, spetsiaalsed liistud põrandale – kõik ikka selleks, et tagada see, et vesi kusagilt välja ei jookseks. Suuremate toodete komplekti kuuluvad lisakinnitused, et dušinurk peaks vett ja oleks Teie vannitoa kaunistuseks pikki aastaid. Põhiline on see, et Baltijos Brasta toodab toote just Teile, selle mis olete meie müügipersonali või paigaldusmeistri (see on tasuta teenus, kus saate meistri endale koju nõustama ja mõõdistama kutsuda) abi kasutades, enda soove arvestades, välja valinud. Nagu öeldud, saate ise valida oma dušinurga mõõdud. Tootmisel kasutatakse vaid Euroopast pärit detaile.

Isegi dušinurga klaas on valmistatud nii, et Teie elu mugavamaks muuta. Kuue erineva klaasitooni vahel valides saate arvestada sellega, et kõik klaasid on tehases töödeldud – spetsiaalne töötlus „kiired piisad” kaitseb klaasi vee mõju eest. Vastav töötlus tekitab olukorra, kus veepiisad muutuvad väikesteks kuulikesteks, sest pind tõrjub neid eemale, mitte ei tõmba ligi. Võib öelda, et see teeb klaaside hooldamise lausa 90% lihtsamaks. Samuti tõstab see tehnoloogia klaasi kriimustuskindlust.

Kui soovite oma vannituba uuendada ja paigaldada sinna midagi ilusat ja vastupidavat, olete alati oodatud Vannituba.ee salongi Järve Keskuses ning võimalus on ka tellida kodulehelt www.vannituba.ee, kust tellides tuleb hind soodsam.

 Allikas: www.vannituba.ee

Allikas: www.vannituba.ee

Vannituba.ee eesmärk on pakkude kliendile täisteenidust - alates nõustamisest, toote tellimusest kuni selle paigalduseni - neil on kliendi jaoks alati aega. Tellimuse ja paigalduse vahele jäävad ka soovi korral nõustamine ja mõõdistamine kliendi kodus, transport, toote tuppa toomine, vana toote demonteerimine ja ära transportimine. Pakutakse erinevat vannitoasisustust - dušinurgad, dušiuksed, vanniseinad, dušikabiini, aurusaunad, vannid ja vannitoamööbel, mis on peamiselt Euroopas toodetud.

Uuri lisa alloevatelt kontaktidelt:

Salong Vannituba.ee - Järve keskuses 0 korrusel, avatud iga päev 10.00­ - 20.00
www.vannituba.ee
tallinn@vannituba.ee
Facebook

Sisestatud: 10.10.2016

VANNITUBA.EE Tallinn

Tel:
525 6053
Aadress:
Männiku tee 104a, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki