Artiklid ja uudised

Naturaalsest puidust EmotionWalls dekoratiivplaadid Puumarketist

Eristuv, keskkonnasõbralik ning hubane - need on ainult mõned märksõnad iseloomustamaks eestimaise tootja EmotionWallsi pakutavaid puidust dekoratiivplaate, mis on väljatöötatud koostöös mitmete tunnustatud eesti kunstnike, sisedisainerite ja arhitektidega.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Puumarket on oma traditsioonilist puiduvalikut rikastanud uute siseviimistlusmaterjalidega, mis toetavad looduslähedast elukeskkonda.

„Puumarket tapeeti ei müü, aga puidust seinakattematerjale küll. Püüame pidevalt laiendada oma sortimenti uute innovaatiliste toodete ning eelviimistletud materjalidega. Valisime oma tootevalikusse EmotionWalls tooted, sest need väärtustavad puitu kui kvaliteetset keskkonnasõbralikku materjali oma naturaalsuse ja unikaalsete omadustega“, rõõmustab Puumarketi müügidirektor Toomas Tauk valikut põhjendades.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

Plaatide kasutusvaldkond on lai - eed sobivad nii hubaseks seinakatteks koduinterjööris, aktsendiks eksklusiivsesse kontroriruumi ning restorani kui ka huvitavaks efektdetailiks modernsele mööblile. EmotionWalls plaadid on naturaalsed, soojad ja omanäolised ning tulenevalt sellest, et tegu on loodusliku materjaliga, on iga plaat ja muster ainulaadne ning kordumatu. Kuna plaatide paigaldus on kiire ja lihtne, on igal inimesel võimalus muuta ruum omanäoliseks vaid mõne tunniga.

Dekoratiivplaate saab tellida, kas viimistletud (õlitatult, peitsitult, lakitult) või viimistlemata kujul. Materjali valikus kasutatakse ainult kõrgeima kvaliteediga väärispuitu: tamm, pähkel, kirss, pöök, saar ja vaher. Materjal pärineb 70% Eesti metsadest, kuid tootevaliku suurendamiseks tuuakse tooret sisse ka sellistest riikidest nagu Saksamaa, Rootsi, Ukraina, Valgevene ja USA.

 Allikas: puumarket.ee

Allikas: puumarket.ee

EmotionWallsi tooted on saadaval tellimustoodetena Puumarketis ning tootenäidistega saab tutvuda Tallinnas Männiku kaupluses, Väike-Männiku 11 ning Rakveres, Ringtee 3. Peagi on EmotionWallsi näidisseinad eksponeeritud ka teistes Puumarketi müügiesindustes.

Sisestatud: 17.01.2017

Puumarket AS

Tel:
679 1551
Aadress:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Iga maja on kellelegi kodu. See on paik, mida soovitakse muuta kauniks, mugavaks ja hubaseks. Kuigi linnapilti ilmestavad enamjaolt krohvitud kiviseinad, siis järjest rohkem on sinna lisandunud ka puidust fassaade.

Selline “puidune” lähenemine on eriti levinud just maapiirkondades, kuhu linnakära nii naljalt enam ei kostu. Metsaserval asuv puidust välisvoodriga maja paistab kui ideaalne pelgupaik, otsekui muinasjutust ehk kodu, selle kõige ehedamas tähenduses.

vaata kõiki