Artiklid ja uudised

Uus Philips P5 protsessor annab 50% parema tulemuse ning loob uue pildikvaliteedi standardi

Philipsi uue seeria teleritel on nüüd parem pildikvaliteet tänu uhiuuele suurepärasele P5 protsessorile, mis lubab muuta pilditöötluse 25% paremaks ja 25% võimsamaks, mis annab kokkuvõttes 50% parema tulemuse võrreldes olemasoleva Perfect Pixel Ultra HD protsessoriga.

Edasine süsteemiintegratsioon tähendab ka kiibikomplektide vähendamist olemasoleva Perfect Pixel Ultra HD süsteemi kolmelt kiibilt vaid ühele kiibile P5 protsessoris. Kiipide vähendamine võimaldab andmete kiiremat ülekandmist ning samas saavutatakse ka parem ajastus ja kontroll kogu töötlusprotsessi üle.

P5 pakub ka paremaid tulemusi neljal alal viiest, mida protsessor kontrollib: andmekvaliteet, teravus, värv ja kontrast – samal ajal kui viies valdkond, olemasolev liikumise funktsioon, Perfect Motion töötlus ja tagavalgus on juba praegu turu tipptasemel.
P5 protsessor sisaldab uut kõrgtasemelist DNR süsteemi ja uut Mosquito NR funktsiooni, mis annab tähelepanuväärselt suurenenud mürasummutuse, aga ilma pildikvaliteeti ähmastamata.


Uus Smart Bit Enhancement süsteem 8-bitine video ja kuni peaaegu 14-bitine täpsus saavutavad ühtlasemad üleminekud ilma detailide kaota pildi teistes osades. Samal ajal pakub parendatud MPEG mõõdik signaali kvaliteedi täpsemat tööd.
Pildi teravuse alal on P5 protsessoril uus Detail Meter ja uus Detail Enhancer ja parendatud Sharpness Meter. Detail Enhancer teeb igasuguse sisu teravamaks Ultra HD pildiks, tulemuseks puhtam, peenemate joontega kujutis ja täpsemad, sügavamad detailid.

Värvitöötluse koha pealt sisaldub P5 protsessoris parendatud Gamut Mapping System. P5 protsessoril on ka oluliselt parem kontrastsus tänu Hybrid Log Gamma (HLG) töötlusele – see on uus kohalik kontrastsuse parandamise süsteem ja uus sparkle & darkel tuvastamine ja vähendamine ning parem HDR laiendus.

Lisatöötluse ja tõhusama võimsuse kombinatsioon võimaldab P5 protsessoril ületada legendaarse, paljude auhindadega pärjatud Perfect Pixel Ultra HD protsessori suutlikus, mida peetakse siiani üheks paremaks protsessoriks oma valdkonnas. P5 pakub oluliselt paremat pildikvaliteeti ja kui seda kasutada koos viimase OLED-tehnoloogiaga uues 9002 teleris, siis saab tõepoolest väita, et on saavutatud täiesti uus pildikvaliteedi tase.

Lisainfo: meedia@magnalabor.ee

Sisestatud: 29.05.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki