Artiklid ja uudised

Uued pilkupüüdvad Design House Stockholm ja LIND DNA tooted ELKE Mööblis

Mööbli, valgustite ja aksessuaaride müüja ELKE Mööbli valikusse lisandusid nimekad Skandinaavia disainiettevõtted Design House Stockholm ja LIND DNA, mille toodete seast leiab muuhulgas ka väga populaarsed Knot diivanipadjad ja nahast ovaalsed Curve lauamatid.

 Allikas: elkemoobel.ee

Allikas: elkemoobel.ee

Design House Stockholm on seadnud eesmärgiks olla oma toodetega parima kaasaegse skandinaavia disaini peegeldaja. Ettevõte peab ennast toodete „kirjastajaks“ – vastupidiselt paljudele teistele sarnastele ettevõtetele DHS mitte ei telli tooteid disaineritelt, vaid kogub ise tooteideid. Toote kirjastamise ehk tootmisesse saatmise üheks oluliseks eelduseks on toote uuenduslikkus. Just nendel põhjustel on DHSi tootevalik väga lai (toodete seast leiab nii sisustustooteid kui ka ehteid ja riideid) ning eranditult kõik tooted on väga eristuvad ja uudsed. Erilist rõhku paneb DHS oma toodete tutvustamisel disaineritele, kelle seast leiab maailmanimesid kui ka veel vähetuntud tegijaid.

 Allikas: elkemoobel.ee

Allikas: elkemoobel.ee

Kahe õe – Bine ja Mie Lindi loodud LIND DNA rõhutab oma toodetes keskkonnasõbralikkust ja jätkusuutlikkust. Nende kõige tuntumateks toodeteks on nahast lauamatid, mis valmivad mööbli- ja rõivatööstuse ülejääkidest, mille sekka segatakse kummi. Tulemuseks on väga tugev, veekindel ja lihtsalt puhastatav materjal. Lisaks lauamattidele leiab valikust nahast klaasialuseid, nagisid, laualinasid, aga ka laudu, riiuleid jpm. Kõik tooted on disaininud õed Lindid.

 Allikas: elkemoobel.ee

Allikas: elkemoobel.ee

Design House Stockholmi ja LIND DNA tooteid leiab ELKE Mööbli kodusisustussalongist kui ka kontori ja avaliku ruumi salongist kõrvuti teiste tuntud Skandinaavia brändidega nagu Muuto, Hay, Menu, Louis Poulsen jpt.

Tutvu toodetega ELKE Mööbli salongides aadressidel Tedre 55 ja Rästa 18, Tallinn.
Tel: 6617320
E-post: tallinn@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee
Facebook

Sisestatud: 05.06.2017

ELKE Mööbel sisustussalong

Tel:
661 7320
Aadress:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki