Artiklid ja uudised

Habitare messi raames toimub erialaprofessionaalide seminar trendide otsija Stefan Nilssoniga

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 13. -17. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess, mis pakub teadmisi, elamusi, kohtumisi ja ärivõimalusi nii külastajatele kui ka disainiala professionaalidele. Mess edendab igapäevaelu mugavust sisustuse, disaini ja kunsti abil, esitledes kauneid ning praktilisi lahendusi kodudesse ja üldkasutatavatesse ruumidesse. Sel aastal toimub mess juba 28. korda.

 Allikas: www.profexpo.ee

Allikas: www.profexpo.ee
Kolmapäeval - 13. septembril - toimub laevas erialaprofessionaalide seminar Skandinaavia tuntud trendide otsija Stefan Nilssoniga.

Laevas esineb Stefan Nilsson inspireeriva ettekandega „Peeter Paan, jäätmed ja Kelimi hõim – järgmise hooaja trendid”. Tegu on Rootsi tuntuima trendieksperdiga, kes nõustab ja töötab koos Põhjamaade juhtivate trendiagentuuridega.

Pidevas liikumises olev Stefan külastab kõiki olulisi disainiüritusi üle kogu maailma ja kajastab toimuvat. Oma esitluses kõneleb ta nii eskapismist, mida ta näeb seoses džungliteemadega, kui ka Lähis-Idast ja Aafrikast saadavast inspiratsioonist, keskendudes käsitööle. Ning ta annab loomulikult ka ülevaate uusimatest säästvustrendidest, keskendudes jäätmetele.

Stefan Nilsson on üks Skandinaavia tuntumaid trendide otsijaid – trend scout. Ta kirjutab sagedasti ajakirjadele, nagu Plaze, QX, Camino, First Class Magazine ja Vego, ning ka FinnAiri reisiajakirjale. Ta on isiksus, keda paljud tunnevad tema esinemiste kaudu televisioonis. Ta esineb tihti kõnelejana erinevatel disainisündmustel, nagu Formex, Stockholmi Mööblimess, Oslo Disainimess, Habitare jne, ning teda on nimetatud üheks kõige mõjukamaks isikuks Skandinaavia disainitööstuses.

Seminari ja Habitare sihtgrupiks on sisekujundajad, arhitektid, mööblitootjad, tootedisainerid, sisustustoodete jae- ja hulgimüüjaid ning muud eriala professionaalid. Oodatud on ka erialatudengid.

Miks osaleda seminaril? Stefan pakub kuulajatele pildi disainitööstuse uusimatest trendidest. Tema ettekannet võivad kuulata nii disainerid, tootearendajad kui ka silmaringi avardavad valdkonnahuvilised.

Profexpo pakub Habitarele külastuseks ühepäevast paketti erialakülastajate päeval:

* Viking Line, Tallinn – Helsingi, väljumisega kell 8.00;
* Stefan Nilssoni seminar laeval;
* seminarikohv ja puuviljad;
* bussitransfeer sadam – messikeskus;
* Viking Line, Helsingi – Tallinn, väljumisega 21:30. Võimalikud on varasemad väljumised kl 16:30 ja 19:30;
* tasuta Habitare profipäeva messipääse.

Paketi maksumus alates 89€*

* Hinda mõjutab Helsingi-Tallinn väljumisaeg, kutsealaliidu liikmelisus ja soovijatele õhtusöök laevas. Soodsamad paketid on Eesti Sisearhitektide, Arhitektide ning Mööblitootjate liitude liikmetele ning nelja ja enama paketi ostjale. Soodustus on 10 € registreerimisel kuni 31.08.

Messikülastusest osa võtta soovijatel palume registreeruda hiljemalt 04.09.2017.
Pakettide kirjelduse ja registreerimisvormi leiab siit.

 Allikas: habitare.messukeskus.com

Allikas: habitare.messukeskus.com

Habitare avamisajad:
K 13.09 kell 09 -12 spetsialistid, press, VIP külastajad – kutsetega; kell 12 -20 piletiga kõigile külastajatele;
N-R 14.-15.09 kell 10 -19
L-P 16.-17.09 kell 10 -18

Messile pääseb kutse ja piletiga:
Piletid Helsingi messikeskuses: 18€. Lapsed 7-15 eluaastat 11€, perepilet 39 €.

Profexpo pakub soodsaid messipääsmeid 13.-17.0912€. Gruppidele (alates 10 inimest) on pilet 10€.

Habitare külastusinfo
Kennet Sarv
Tel 626 1347, info@profexpo.ee

Lisainfot leiate siit »
ning programmiinfo siit.

Sisestatud: 25.08.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess ja sel aastal toimub mess 27. korda. Sel aastal oli võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses  ja Tobias Jacobseni seminar laeval

Habitare disaini- ja sisustusmess 7.-11. septembril Helsingi messikeskuses ja Tobias Jacobseni seminar laeval

Habitare disaini- ja sisustusmess toimub sel aastal 7. -11. septembril Helsingi messikeskuses. Habitare on igal aastal korraldatav Soome suurim ja esinduslikem mööbli-, sisustus- ja disainimess ja sel aastal toimub mess 27. korda. Sel aastal on võimalik soetada messipakett, millesse kuulub ka seminar Tobias Jacobseniga, kes on Taani mööbli- ja tootedisainer ning arhitekt. Lisaks on ta Taani tuntuima disaineri ja arhitekti Arne Jacobseni lapselaps.

vaata kõiki