Artiklid ja uudised

L-UKS soovitab: sügisele vastu uue heledates toonides garderoobisüsteemiga

Eesti suurima liuguksi ja garderoobisüsteeme tootva ettevõttena tunneb L-Uks kohtustust olla kodukujundajatele abimees, teerajaja ja suunanäitaja nii materjalide kui ka trendide osas.

Ettevõte täiendas enda kollektsiooni uute erinevates toonides materjalidega juba kevadel. Sortimenti jäi edasi kümmekond ajatut materjali, mida eestlane armastab ja mille vastu huvi on püsivalt suur.

 Allikas: www.l-uks.ee

Allikas: www.l-uks.ee

Kuna “tibusid loetakse sügisel”, siis on paras aeg teha ülevaadet, kuidas on uued toonid tarbijate seas vastu võetud. Käeolevas artiklis jagatakse ka soovitusi, kuidas sügisele vastu minna nii, et kodusisustus oleks moekas ja toetaks Sinu soove ja unelmaid.

L-Uks meeskonna pikaajalisele kogemusele toetudes on taaskord saanud kinnitust tõdemus, et eestlane soovib oma kodus näha heledaid toone. Need lisavad avarust ja toovad valgust meie põhjamaisesse kliimasse. Nii on oma populaarsust hoidnud just heledad puidutoonid – valge puusüü, valge saar ja uutest toonidest tamm Carmen. Lisaks on hästi vastu võetud ka uued hallid toonid - grafiithall ja helehall.

Uue suunana lisatakse põnevust ja mängulisust, kombineerides erinevaid materjale ja toone, näiteks naturaalset tamme koos grafiithalli melamiiniga. Toonitud õlidega saab spoonmaterjale erinevates toonides viimistleda.

Piirduma ei pea ainult puidutoonidega

Kui puit ei ole Sinu teema ja eelistad hoopis klaasi, siis on soovitav valida L-Ukse populaarsemate variantide hulgast, milleks on puhasvalge klaas, opaalklaas ja Pearl valge klaas. Lisaks on võimalus klaasi katta mattkilest kujunditega, mida saab paigutada kõigi klaas- ja peegelpindade peale. Kujundeid on minimalistlikest klaasi täitvateni.

 Allikas: www.l-uks.ee

Allikas: www.l-uks.ee

Trendikas on skandinaavialik hele ja valgust kiirgav kodu

Seda kinnitavad ka salongi Liuglev Uks tellimuste hulk, millest suur osa on heledates või suisa valgetes toonides. Ruumi üldine hele tonaalsus annab hea võimaluse üksikuid erksavärvilisi mööbliesemeid ja väiksemat kodusisustust paremini esile tõsta.

Skandinaavia disain jumaldab palju valgust, puhtaid vorme ja selgeid jooni. Suuri heledaid pindu, kõrgläiget ja külmi toone aitavad meeldivalt tasakaalustada ja soojust lisada naturaalsed maalähedased materjalid ning üksikud säravad värvid või miks mitte efektsed mustrid.

 Allikas: www.l-uks.ee

Allikas: www.l-uks.ee

Tulemust aitab lihvida liuguste profiili valik

Liuguste trendidest rääkides võiks esile tuua taaskord üldise muljega sobituvad helged toonid. Samuti on omal kohal julgemad lahendused, kus mängitakse pigem kontrastidega. Kõik sõltub sellest, kui palju kontraste on ülejäänud ruumikujunduses. Peab jälgima, et üldmulje ei jääks liiga kirju ja rahutu.

L-Uksi profiilivalikust tellitakse alumiiniumprofiilidega liuguste kõrval üha rohkem laia Paron ja Paron Extra raamiga uksi.

Paron liuguksed on inimestele, kes hindavad puidutoonide hubast meeleolu. Paron liuguste raamid toodetakse erinevates toonides melamiinplaadist. Paron Extra liuguste raamprofiilid toodetakse 5-kihilisest liimpuitplaadist (nimetatakse tislerikilbiks), mille pealmine kiht on õhukesest naturaalse tamme puidust ehk spoonist. Tislerikilp on võrreldes tavalise täis MDF-plaadiga oluliselt kergem, jäigem ja vastupidavam. Ja nagu selle nimigi ütleb, on see oma omadustelt ka sobivaim materjal liuguste ja mööbli tootmiseks.

Võrdselt tähelepanu on L-Ukse valikust saanud ka Slim profiilid, kui soovitakse oma kodus näha enim just puhtaid pindu.

 Allikas: www.l-uks.ee

Allikas: www.l-uks.ee

Hea meel on tõdeda, et eestlane eelistab üha rohkem eritellimusel valmistatud mööblit

Mida aeg edasi, seda enam on eestlane avastanud, et valmislahendused ei paku rahuldust ja soovitakse tellida garderoobisüsteeme, mis sobituvad kodu üldmuljega ideaalselt ja on kauni sisekujunduse harmooniline osa.

See innustab ka tootjaid otsima uusi põnevaid lahendusi ja tehnoloogiaid. Innustust saadakse iga-aastastelt välismessi külastustelt. Praegu on ettevõtte disainitiimil katsetamisel mitmed uued tehnoloogilised lahendused, millega oma kliente peagi üllatada saab. Disaintoote tellimise võlu ongi võimalus selle väljanägemise ja funktionaalsuse juures kaasa rääkida. Iga garderoobikapp või garderoobtuba, mis tehasest väljastatakse, on erinev - see vastab tellija soovidele, võimalustele ja värvieelistustele. L-Uksi tooted on kordumatud ja isikupärased.

 Allikas: www.l-uks.ee

Allikas: www.l-uks.ee

L-Uksi garderoobisüsteemide ja ka teiste toodete kohta uuri lähemalt kodulehelt.

Sisestatud: 30.11.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki