Artiklid ja uudised

Uued De Dietrich ahjud Greentek Köögisalongis Sisustus E Kaubamajas

Uued De Dietrich ahjud on inspireeritud prantsuse disainist ja kulinaariapärandist ning pärjatud tunnustatud Red Dot disainiauhinnaga. Luksuslik välimus ja harmooniline disain on saavutatud ajatute materjalide - klaasi, terase, raua ja vase - kombineerimisel. Silmapaistev ahju juhtnupp on inspireeritud kellasseppade tööst ja hõlbustab programmide täpset valimist.

 Allikas: www.greentek.ee

Allikas: www.greentek.ee

Energiasäästlikud, 73-liitrised ahjud on 6 küpsetustasandiga, mis võimaldab saavutada veelgi perfektsemaid küpsetustulemusi. Hoolikalt läbimõeldud ahju sisemuse disain ja parandatud isolatsioon vähendavad energiakulu ja soojenemisaega, tagades samas soojuse ühtlase jaotumise. Kõik ahjud on varustatud pehmelt sulgeva uksega ja täispikkuses väljatõmmatava teleskoopsiiniga.

De Dietrichi ja Michelini tärniga pärjatud prantsuse koka Pierre Gagnaire koostöös valminud lihtsad ja automaatsed küpsetusprogrammid toovad tipptasemel kokkamise Sinu kodukööki. Funktsioon "Chef" on De Dietrichi poolt patendeeritud eksklusiivne tehnolooogia ehk 100 % automaatne toiduvalmistamine. Programm arvestab kõik toiduvalmistamise parameetrid (temperatuur, küpsetusaeg ja toiduvalmistamisreziim) automaatselt, vastavalt valitud retseptile. Eelsoojendus pole vajalik, valige menüüst õige retsept, asetage toit ahju poolt soovitatud kõrgusele ja sensoritega kontrollitav küpsetamisprotsess tagab täiusliku tulemuse.

2017. aasta kollektsioon on saadaval neljas värvitoonis: Absolute Black, Iron Gray, Pure White ja Platinum. Allikas: www.greentek.ee

2017. aasta kollektsioon on saadaval neljas värvitoonis: Absolute Black, Iron Gray, Pure White ja Platinum. Allikas: www.greentek.ee

„French Patisserie“ ehk prantsuse kondiitritoodete funktsioon sisaldab 14 tuntumat prantsuse köögi desserti - makroonid, brüleekreem, šokolaadi-fondant, prantsuse šokolaadikooki Tarte au Chocolat jne. Programm valib vastavalt retseptile sobivad küpsetusparameetrid ja täiuslik tulemus on garanteeritud.

„Culinare Guide“ kulinaariajuhises on sõltuvalt ahju mudelist kuni 50 seadistatud küpsetusprogrammi. Kasutades programmi "Culinare Guide" tuleb teil valida vastavalt toidu tüübile õige programm, sisestada toidu kaal ja asetada see õigele küpsetustasandile. Ideaalse temperatuuri ja toiduvalmistamise aja määrab ahi automaatselt.

Madala temperatuuriga toiduvalmistamine on järgmine 100 % automaatne küpsetusfunktsioon, mis pakub võrratuid tulemusi. Toit valmib madalal temperatuuril pikema aja jooksul, et saavutada tõeliselt hõrk ja naturaalne maitse. Valida saab 10 erineva retsepti vahel.

 Allikas: www.greentek.ee

Allikas: www.greentek.ee

Uue põhiprogrammina on ahjudel toidu kuivatamise funktsioon 35°C-80°C juures. Toidu kuivatamine on üks vanimaid toidu säilitamise viise.

Mugavamaks hooldamiskes on ahjud varustatud kolme pürolüüspuhastusprogrammiga. Pyro Turbo on 120 minutit kestev sügav puhastusprogramm. Pyro Eco programm on 90 minuti pikkune; Pyro Express puhastusprogramm kasutab eelmise küpsetusprotsessi käigus tekkinud jääksoojust ja puhastab ahju vaid 59 minutiga. Pyro Control süsteem tuvastab ahju määrdumisastme ja määrab automaatselt vajaliku puhastusprogrammi kestvuse vahemikus 90 - 135 min.

Tutvu uute De Dietrich ahjudega Greenteki Lõuna-Eesti esindussalongis Sisustus E Kaubamaja esimesel korrusel, aadressil Tehase 16, Tartu. Salong on avatud E-R 10.00 -18.00.

www.greentek.ee
Facebook

Sisestatud: 05.12.2017

Sisustus E Kaubamaja

Tel:
737 1000
Aadress:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Meeleolu loovad ja praktilised kingid Sisustus E Kaubamajast

Meeleolu loovad ja praktilised kingid Sisustus E Kaubamajast

Jõulukuul soovime aja maha võtta, oma lähedastega koos aega veeta ja neile kingituste näol rõõmu tuua. Oleme siia koondanud väikese valiku ideedest, mis rõõmustavad kingisaajat või kaunistavad kodu.

Roosimari Sisustussalong soovitab sel aastal praktilisi, samas keskkonnast hoolivaid kingitusi. Evelin Variku telgedel kootud triibupadjad ja -vaibad sobivad nii maamajadesse kui ka linna ja loovad rõõmsa atmosfääri, lisades omapära ning soojust.

Softrendi salongiõhtu. Sisustustrendide virrvarr ja iseendaks jäämine

Softrendi salongiõhtu. Sisustustrendide virrvarr ja iseendaks jäämine

Igal aastaajal kuuleme uutest värvitoonidest, tekstuuridest ja suundadest, mida kodukujunduses kindlasti silmas peaks pidama. Kuidas leida tasakaal värskuse ja kaasaegsuse, iseendaks jäämise ning sisustuse mõistliku ja kestliku planeerimise vahel?

Laia kogemuse ning praktilise meelega disainer Katariina Kalda jagab parimaid praktikaid, kuidas kodu sisustada nii, et see oleks isikupärane ning samas võimaldaks mõõdukas mahus ka „hooaja-hullusi“ kaasa teha.

vaata kõiki