Artiklid ja uudised

Oot-Oot kangavalikusse on lisandunud uus sametkangas nimega Charles

Eesti disainmööbli stuudio Oot-Oot kangavalikusse on lisandunud uus sametkangas nimega Charles.

Charles kangas on kõrge kulumiskindlusega (90 000 Martindale) ja on saadaval 45 erinevas värvitoonis - alates soojadest pruunidest ning punastest kuni külmemate roheliste ja siniste toonideni. Kangal on kergelt läikiv vetthülgav viimistlus, mis teeb selle lihtsalt puhastatavaks.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

Charlesi kangal on olemas OEKO-TEX sertifikaat, mis garanteerib, et kangas on valmistatud inimesele ja loodusele sõbralikel tingimustel ilma ohtlike kemikaalideta.

Mine vaata, milline Charles kangas toodetel välja näeb Oot-Oot Stuudios Tallinnas, aadressil Veerenni 24. Stuudios on lisaks Charlesile saadaval veel 47 erinevat kangast ja 1200 värvitooni. Valik tooteid on võimalik valmistada ka nahast.

Külasta ka Oot-Oot Stuudio veebipoodi www.oot-oot.com.

Sisestatud: 10.04.2018

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki