Artiklid ja uudised

Oot-Oot Stuudio tutvustas sisustusmessil "Interjöör 2018" uusi tooteid

20.- 22. aprillil toimus Eesti Näituste messikeskuses kodumaa suurim sisustusmess "Interjöör 2018", mis pakkus palju uudistamist nii sisustus-, disaini- kui ka aiandushuvilistele. Oot-Oot Stuudio andis sellesse oma panuse, tutvustades messil mitmeid uusi tooteid.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

Öeldakse, et head asja ei ole kunagi liiga palju - küll aga sedajagu, kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid maitseid. Oot-Oot Stuudio on sellega arvestanud ja täiendanud tugitoolide kollektsiooni veelgi, et pakkuda jätkuvalt head disaini, funktsionaalsust ja ergonoomikat, aga seda mitmesugustes erinevates vormides. Täna on stuudiol kokku neli erinevat tugitooli. Neljas, sisustusmessil esmakordselt publiku ette toodud tugitool NOA, on klassikaline ja pehme. See on konstrueeritud puitraamile, sees on HR poroloon ja sik-sak vedrud, mis teevad tooli mugavaks ja vastupidavaks. Saarepuidust pikad käetoed - naturaalsed või musta värvi - lubavad kätel puhata täisulatuses. NOA ja tema juurde kuuluv järi on kahtlemata headeks abilisteks sõprade võõrustamisel elutoas, lõõgastushetkedeks (kodu)kontoris ja ühtlasi selleks, et saaksid täiel rinnal nautida neid haruldasi päevi, mil võtad aja iseendale ning unustad end tundideks lugema mõnd eriti head raamatut või tegelema hoopis käsitööga.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

Neid, kelle süda kuulub tugitoolile VOOG, rõõmustab Oot-Oot aga uue järi ja metalljalgadega. Nüüd ei hoia VOOGi püsti enam mitte üksnes naturaalsed puidu- või musta värvi jalad, vaid ka peenikesed mustad metalltorud. Olenemata sellest, kas interjöör igatseb soojust kiirgavat puitu või pigem industriaalset hõngu edasiandvat metalli - mõlemad variandid on Oot-Oot Stuudios olemas. Järi annab jällegi hea võimaluse pärast pikka tööpäeva pisut jalga puhata.

Messil pakkus silmailu ka uus diivan FIORD, mis näeb pildi peal väga pehme välja ja päris ausalt – seda ta ka on. Diivani puitkarkassi pehmendavad hästi õhku läbilaskev ja vastupidav HR poroloon ning patjades peituvad sulgkambrid. Seejuures kaitseb patjadesse integreeritud vineerplaat patju äravajumise eest. FIORD on saadaval kahes suuruses ja ka etteulatuva nurgaosaga, et diivanile mahuks sama palju inimesi kui mahub häid lambaid ühte lauta. FIORD lubab vastavalt maitsele valida endale mõnusate naturaalse ja musta värvi saarepuidust või šikkide peenikeste metalljalgade vahel.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

Viimase uudisena tutvustas Oot-Oot messil uut tumbat WING, mis on minimalistlik, ent vimkaga, sest selle servad meenutavad tiibu. Vana-Kreekas sümboliseerisid tiivad rändamist. Sobides hästi istmeks buduaarlaua ette, magamistoas voodijalutsiks või abimeheks esikus, on WING juures ja abiks just neil hetkedel, mil oled seadmas end valmis eesootavateks seiklusteks kodust väljapool.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

Tutvu uute toodetega Oot-Oot Stuudios Tallinnas, aadressil Veerenni 24.
Külasta ka Oot-Oot Stuudio veebipoodi www.oot-oot.com.

Sisestatud: 24.04.2018

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki