Artiklid ja uudised

Galerii: Itaalia mööblitootja Scavolini esitles Milano messil uusi pilkupüüdvaid kollektsioone

Igakevadisel Milanos toimuval Salone del Mobile messil esitles Itaalia mööblitootja Scavolini tänavu uusi ja stiilseid vanni -, elu- ja söögitoakollektsioone. Loomulikult ei puudu kollektsioonidest ka köögimööbel, mis on esindatud nii industriaalsemas kui ka klassikalises stiilis. Tutvu kollektsioonidega lähemalt allolevas pildigaleriis.

 Allikas: artskill.ee

Allikas: artskill.ee

Lisainfot küsi e-maili teel scavolini.tallinn@gmail.com ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 04.06.2018

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Scavolini Formalia - tänastele ootustele vastav väga stiilne terviklik kodusüsteem köögist kodukontorini

Scavolini Formalia - tänastele ootustele vastav väga stiilne terviklik kodusüsteem köögist kodukontorini

Scavolini uhiuus köögimööbli mudel Formalia on loodud koostöös kuulsa Itaalia disaineri Vittore Nioluga. Uus mudel on erakordne oma stiili ja karakteri poolest. Valides Formalia valid köögimööbli, mis tõmbab tähelepanu ja on trendidest ees ning kõige olulisemalt tähendab seda, et kodu süda - köök - on šikk, elegantne ja võimaldab muutunud elukorralduses ühendada ühele alale mitmeid funktsioone.

Scavolini Box Life: üks toode, lõputud võimalused

Scavolini Box Life: üks toode, lõputud võimalused

Scavolini tutvustab sellel aastal oma innovaatilist uut toodet Box Life. Box Life on nutika sisekujunduse kontseptsioon, mis võimaldab luua erineva funktsiooniga alasid väikesel pinnal organiseeritult ja funktsionaalsel viisil, mida iseloomustavad elegants ja ülipaindlik kohandamise võimalus. See hõlmab lõputuid funktsioone, ühendades samal ajal elu-, majapidamis- ja magamistoad, et tagada väikeste eluruumide ülim paindlikkus. Mööbli disainisid rahvusvaheline disainistuudio Rainlight ja selle loovjuht Yorgo Lykouria koostöös HOK-iga, kes on kaasaegse arhitektuuri mõne olulisema teose, sealhulgas Dali muuseumi, Mercedes Benzi staadioni ja Hamadi Rahvusvahelise lennujaama disainerid ja autorid.

Artskill stuudiol on NEMO salonginäidistele äärmiselt head hinnad

Artskill stuudiol on NEMO salonginäidistele äärmiselt head hinnad

Aastal 1993 Milanos asutatud Itaalia disainvalgustite bränd NEMO on algusest peale olnud innovaatiliste lahenduste ja moodsa joonega disaini esindaja. Käesoleval hetkel on kollektsioonis mitmeid mudeleid, mis on loodud Itaalia tipp-disainerite poolt nagu näiteks Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster+Partners, Hannes Wettstein ja Roberto Paoli. Lisaks hooajaliste kollektsioonide mudelitele on NEMO-l ka Masters-nimeline kollektsioon, mis koosneb spetsiaalselt valitud äärmiselt unikaalsetest ja ikoonilistest valgustitest. Need mudelid on sündinud Itaalia disainiklassika esindajate sulest - Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand ja Kazuhide Takahama.

7 nippi puhta ja modernse köögimööbli disainimiseks

7 nippi puhta ja modernse köögimööbli disainimiseks

Puhasta pinnad pisividinatest ja vaheta mõned vanad elemendid uute vastu - nii lihtne see ongi!
Me veedame palju tunde köögis ja kuna toidu valmistamiseks läheb vaja nii erinevaid köögimasinaid, vidinaid kui abivahendeid, siis on loomulik, et köök ei pruugi igapäevaselt kõige stiilsemat silmailu pakkuda. Kui otsid võimalusi oma kööki renoveerida või ka lihtsalt mõne nipi abil šikimaks muuta, siis järgnevad nipid minimalistliku ja vaba pinnaga köögi disainimiseks on just sulle.

vaata kõiki