Artiklid ja uudised

Suure pühendumusega valmistatud eritellimusmööbel Tartu Mööblikojast

Tartu Mööblikoda pakub terviklahendusi projekteerimisest valmistoodanguni. Eritellimusel mööbel valmib spetsialistide käe all ning soovi korral on võimalik kaasata projekti sisekujundaja, kes aitab ruumide sisustamisel leida sulle sobivaimaid lahendusi. Samuti hoiab ettevõte oma kliente kursis uute materjalide ja furnituuridega ning nende tarnijatega. Toodangusse kuuluvad kaupluste letid ja mööbel, vitriinid, kohvikute mööbel, kodumööbel, raamatukogu sisustus jpm.

 Allikas: mooblikoda.ee

Allikas: mooblikoda.ee

Tartu Mööblikojast tellitud mööbel on valminud suure pühendumusega. Pikaajaline kogemus mööblivalmistamise valdkonnas on teinud ettevõttest oma ala parima. Kasutatakse vaid professionaalseid tehnoloogilisi vahendeid ning töövõtteid. Puidust mööbel on end aja jooksul tõestanud vastupidava ja esteetliku sisustuselemendina. Samuti kasutatakse töös erinevaid materjale ja kombineeritakse neid omavahel eri võtetega. Inimeste üha julgemad disainisoovid on kasvatanud ettevõttes ajapikku enesekindlust ning teinud neist usaldusväärse ja kvaliteeti pakkuva mööblitootja.

Eritellimusel mööbli valmistamine koosneb mitmest etapist, mis algab tavaliselt kliendi visioonist - projekt sünnib seega kliendi ja Tartu Mööblikoja disaineri koostöös. Ettevõte aitab "tõlkida" kliendi visiooni projektiks ja seejärel koostatakse tegevuskava. Kui kliendil on olemas täpne ettekujutus sellest, milline mööbel välja peaks nägema, siis seisneb projekteerimine lihtsalt mööblikomplekti täpsete mõõtude paikapanemises. Ettevõtte meeskond komplekteerib mööbli kõigi vajalike aksessuaaridega (tehnika, valgustid, furnituur, klaas, peegel, segistid, valamud jne).

 Allikas: mooblikoda.ee

Allikas: mooblikoda.ee

Tartu Mööblikojas töötavad ühes nii tislerid, disainerid, arhitektid ja mööblimeistrid, kuid eesmärk on sama: soov on luua harmoonilist keskkonda ja pakkuda parimat võimalikku teenindust ning tooteid. Ettevõtte peamine teenus on eritellimusel sisustus ja puidust mööbel, kuid kogemused lubavad kombineerida eri materjale ja tehnikaid.

Eritellimusel täispuitmööbel valmib Tartu lähedal Nõo vallas, kuid teenust osutatakse üle terve Eesti ja ka teistesse riikidesse. Mööblit on valmistatud ka Saksamaale, Soome, Lätti, Rootsi. Täpsema info saamiseks võtke julgelt ühendust ja Tartu Mööblikoda leiab teile sobivaima lahenduse.

Uuri lähemalt kodulehelt www.mooblikoda.ee ja Facebookist.

Sisestatud: 12.06.2018

Tartu Mööblikoda

Tel:
503 1313, 514 2291
Aadress:
Nõo vald, Tartumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.