Artiklid ja uudised

Skano Furniture tutvustab: moodulmööbel pakub paindlikku sisustusvõimalust

Kevad sunnib meid kõiki oma kodusid kriitilise pilguga hindama, suurpuhastust tegema ja sisustust värskendama. Paljudes peredes uuendatakse viimistlust, vahetatakse tekstiile ning paigutatakse ümber mööbliesemeid. Eelisseisus on siin need, kes on panustanud oma kodu sisustades moodulmööblile, mis võimaldab kas või igaks aastajaks anda eluruumidele uue näo.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Üks mööbel, mitu nägu
Moodulmööbel annab lõputuid võimalusi luua erinevaid sisekujunduslahendusi vastavalt kodu suurusele, stiilile ja vajadustele. Valides erinevaid viimistlusi ja kombinatsioone, on lõpptulemus kas aegumatu klassika või modernne ja skandinaaviapärane.

Kuna raamatukapid ja -riiulid on kokku pandavad erinevatest valmismoodulitest, siis on võimalik neist vastavalt soovile kujundada interjööri sobivaid komplekte ning hiljem on lihtne neid vastavalt vajadusele ümber kombineerida.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Nurgaelemendid annavad võimaluse eri seintes olevaid mooduleid liita ning aitavad mööblikujunduse tarbija soovidele vastavaks kohandada ja ruumi otstarbekalt kasutada. Raamatusõbrale on kindlasti ka määravaks klaasukse olemasolu mis on konstrueeritud olemaks raamatutele kindlaks kaitseks tolmu eest. Mööbli montaaž kujutab endast lihtsalt elementide kokku tõstmist soovitud konfiguratsiooni. Elemendid tõstetakse üksteise peale või üksteise kõrvale ning neid saab hiljem vajadusel ümber tõsta; väga lihtne on interjööri ümber kujundada vastavalt tujule või trendidele.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Sobib erinevatesse ruumidesse
Lisaks sellele, et viimistluste ja kombinatsiooni valik annab võimaluse luua erinevaid stiile, sobivad samad moodulid nii elutuppa, söögituppa kui ka magamistuppa. Valikuvõimalus klaasukse ja puitukse näol annab võimaluse kas peita või näidata. Elutuppa saab luua aluse televiisorile, lisades sahtleid ja riiuleid leiavad koha ka kõik väiksemad esemed millele raske kohta leida. Või siis luua juba suursugune lugemis- ja ajaveetmisnurgake suurema seinalahenduse näol.

Vitriinkapid sobivad samuti erinevate esemete või lauanõude hoiupaigaks nii elu- kui söögitoas. Vitriinkapid on samuti kokku pandav moodulitest mida saab üksteise peale või kõrvale paigutada ja neist on väga lihtne koostada kombinatsioone nii elu-, söögi- kui ka lastetuppa või kontorisse.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Traditsioonilised materjalid
Skano Classicu mööbel on valmistatud moodsa tehnoloogia abil kvaliteetsest kase täispuidust, tislerikilbist ning vineerist. Kasepuit annab igale mööblitükile unikaalse struktuuri ja värvi.

Lihvitud pind toonitakse peitsimise abil, seejärel kaetakse pinnad kahekordse lakikihiga, mis muudab need vastupidavaks ning kergesti hooldatavaks.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Laialdased võimalused
Mööblisarja arendades on arvestatud klientide soove, seepärast pakutakse mööblile palju erinevaid kasutamisvõimalusi ja omadusi.

Välis- ja sisenurgaelemendid aitavad liigendada riiuleid seinalt seinale, et kasutada ruume võimalikult efektiivselt ning luua väljapaistvaid terviklahendusi.

Loodud on ka riiulimoodul, mis võimaldab ühendada sektsioone uste, akende ja muude avauste kohal. Uksepealsed riiulid annavad võimaluse katta kogu sein Skano Classicu riiulitega.

Vajadusel on võimalus tellida riiulimooduleid lukustatavate ustega. Raamaturiiulitega ühilduv suletav sekretärimoodul on ideaalne töökoht – sel juhul ei ole vajadust ka eraldi kirjutuslaua järele.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Töökohad
Skano Classicu mööblisari on rohkem kui riiulisüsteem ja raamatukogu. Peale algupäraste riiulite leiab kollektsioonist erinevaid kappe, kirjutuslaudu, toole, pöörlevaid riiuleid jpm.

Nii kodu- kui tööruumidesse sobivad kirjutus- ja arvutilauad, mida täiendavad ajastutruud toolid, kombineerituna sobivate kappidega, annavad võimaluse kujundada elegantse kabineti.

Ergonoomilise põhjaga kontoritoolid, nii käetugedega kui ilma, on mugavad ning sobivad Skano Classicu mööblistiiliga.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Rolly, Rotary, Rolly Max
Ratastel ning lihtsalt teisaldatav Rolly riiul sobib nii lugemisnurka, lambialuseks lauaks kui ka öökapiks või lillelauaks.

Pöörleval Rotary raamaturiiulil on 6,5 meetrit riiulipinda – parim kõigile neile, kes vajavad suurt hulka raamatuid käeulatuses.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Söögituba
Skano Classicu riiulimooduleid on ideaalne kasutada söögitoa vitriinidena, et paigutada oma serviis, klaasid või muud söögitoa aksessuaarid.

Skano Classicu mööblisarjas on viis erineva suuruse ja kujuga söögitoalauda – alates väikesest abilauast kuni suure ümara klapplauani. Kõik söögilauad on pikendatavad. Lisaks söögilaudadele kuuluvad söögitoa kollektsiooni sobivad toolid.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Viimistlused
Skano moodulmööbli saate valida just teie ruumidesse sobivates värvitoonides ja ustega. Nagu on näha allolevalt fotolt, siis on erinevate viimistluste valik väga lai.

 Allikas: www.skano.com

Allikas: www.skano.com

Tootevalikuga saab tutvuda kõikides Skano salongides Tallinnas, Tartus ja Pärnus ja kodulehel www.skano.com. Nüüdsest on võimalik mugavalt oste sooritada ka e-poest skanoshop.com. Uuri lisa ka Facebookist.

Sisestatud: 28.06.2018

Skano

Tel:
514 7235
Aadress:
Pärnu mnt 238, Järve keskus 0 korrus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.