Artiklid ja uudised

Oot-Oot Stuudio soovitab kolme parimat diivanikangast lemmikloomade omanikele

Oma lemmikloomaga õhtuti diivanile kerra keerata on unistus, kas pole? Aga olgem ausad - üpris keeruline on oma kodusisustust hoida karvade, küünte, pori ja muu eest, mida meie armsad koduloomad kipuvad endaga diivanile kaasa tooma. Kas teadsid, et sa ei pea oma diivani väljanägemises suuri järeleandmisi tegema, kui sul on lemmikloom? Siin on koduloomaomanikele kolm ilusat ja praktilist diivanikanga soovitust. Lisaks annab Oot-Oot Stuudio ka pisikese cheat-sheet'i, mida tuleks kangavalikul vältida.

1. STELLA

Stella on kulumisele väga vastupidav polüesterkangas (180 500 Martindale’i). See tundub nahale pehme ja kanga tihe kude teeb lemmikloomal kangale küünte tahaajamise keeruliseks. Kuivõrd Stella on sile kangas, on seda ka lihtne hooldada. Loomakarvad tulevad vaid kerge harjamise tagajärjel hõlpsalt maha. Oleme saanud oma plekitestides jagu nii kohvi kui punase veini plekkidest. Samuti oleme pannud Stella proovile ka kraapimisega. See kangas on kahtlemata diivani jaoks üks praktilisemaid valikuid ning lisaks on sellel ka lai värvivalik.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

2. JAZZ

Kui sulle sümpatiseerib kalasabamuster, siis Jazz on sinu kangas. Nagu Stella, on ka Jazz kulumisele hästi vastupidav (120 000 Martindale’i), omades tihedat kudet. See kangas on loodud hülgama mustust ja leeki. Jazz on kindlasti kangas neile, kes soovivad, et diivan tõmbaks tähelepanu. Valikus on 22 erinevat värvi.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

3. ICON

Paljud eeldavad, et sametkangas ei ole arukas valik, kui kodus on lemmikloom. Tegelikult on olemas samet, mis sobib ka koduloomadega peresse - selle kanga nimi on Icon. Sarnaselt Stella ja Jazz kangastele on ka Icon väga vastupidav kulumisele (100 000 Martindale’i), see on pehme, tiheda koega ja on kergesti puhastatav. Vali see kangas, kui soovid koju ülipehmet ja supertrendikat diivanit.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

Milliseid kangaid tasuks lemmikloomaomanikul vältida?

Suure koega kangaid – lemmiklooma küüned hakkavad väga kergelt taha;
Naturaalseid kangaid – neid on raske hooldada;
Villaseid või seemisnahkseid kangaid – nendelt on keeruline karvu eemaldada.

www.oot-oot.com

Sisestatud: 26.11.2018

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki