Artiklid ja uudised

Kuidas toimida, et kevad tunneks end oodatuna

Plats puhtaks!

Kevade tulekuga paistab eluruumi rohkelt päikest, mis joonistab kõik talvise ja tolmuse hästi välja. Kindlasti tuleks alustada elementaarsest koristamisest, aga sel puhul vähekene põhjalikumalt! Ime tolm, pese põrandad, pese aknad ja lenda ringi tolmuluuaga! Talvel koguneb väga palju tolmu mööbli peale, alla ja vahele. Kui esmane ja suurem koristus on tehtud, siis tasub talvised rasked kardinad välja vahetada millegi õhulise ja kevadise vastu, et tuppa saaks tulla võimalikult palju päikesepaistet. Paksud tekid, suured joped ja rasked saapad saada suveks puhkama! Ja ära unusta tuppa ka värsket õhku lasta!

Tualettlaud Taxi, Söögilaud Taxi

Tualettlaud Taxi, Söögilaud Taxi

Taskukohane kiirremont!

Värskema meeleolu loomiseks pole tarvis mägesid liigutada. Vali välja endale meeldiv värv (või mitu) ja värvi üle üks sein või soovi korral terve tuba. Väiksema värvimistöö tarbeks pole vaja palju värvi osta ja seega hinna-kvaliteedi (värskuse) suhe on väga hea.

Tugitool Cazar, Diivanilaud Tipton, Riiul Seaford

Tugitool Cazar, Diivanilaud Tipton, Riiul Seaford

Uus tükk!

Ei pea välja vahetama kõike aga mõned mööblitükid saavad kodus rohkem tähelepanu kui teised ja seega oleme nendega kokku kasvanud. Väga värskendav on vana mööblitükk vahetada uue vastu! Elutoas on kindlasti fookuses diivan, diivanilaud ja tv-alus. Esikus esikukapp, lugemisnurgas tugitool, köögis söögilaud jne. Kui midagi nendest asjadest juhtumisi pole, siis kevad on parimaks ajaks need oma koju tuua. Vahelduse mõttes tasub pilk heita ka värvidele mida varem pole olnud ja mööblitüki suurusele, mis erineb vanast.

Söögilaud Taxi, Söögtoolide komplekt Taxi 2tk

Söögilaud Taxi, Söögtoolide komplekt Taxi 2tk

Floora!

Akna taga läheb aina rohelisemaks aga kas Sinul toas ka? Taim toob tuppa tükike loodust, see on hea kontrast kõigele muule ja murrab steriilsust. Lisaks silmailule parandab see ka kodus oleva õhu kvaliteeti ja teeb meele rõõmsaks! Taimi ei maksa karta kuna valikut leidub igale maitsele ja paljud taimed ei vaja keerulist hooldust.

Diivan Jonna, Diivanilaudade komplekt Alisma,

Diivan Jonna, Diivanilaudade komplekt Alisma,


Aderico OÜ
E-post: common@common.ee
Telefon: +372 731 1111
www.common.ee

Sisestatud: 22.04.2019

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

sisustusideid söögituppa

sisustusideid söögituppa

Kuigi eraldiseisev tuba söögilauale ja toolidele ei ole tänapäeval enam igas majapidamises tavapärane, on siiski paljudes kodudes ühine einestamisala endiselt olemas. See on tavaliselt paigutatud kööki või avatud planeeringuga elutuppa.

Kui 2020 aasta alguses oli koduse söögitoa peamine roll pere ühine einestamine ja külaliste võõrustamine meeldivaks ja meeldejäävaks muuta, siis aastal 2021 on söögituba saanud ka paljudele peredele saanud kontoriks või klassiruumiks. Nüüd, kus söögitoa seinast on saanud taust videokõnedele ja kohtumistele, kas oled ehk märganud, et ruum vajaks veidi värskendust?

Selleks oleme kokku pannud 2021 aasta trendid söögitoa sisustamisel, mis ei keskendu ainult esteetilisele ilule vaid on samal ajal ka hubane ja funktsionaalne.

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.

Valgustemperatuuri olulisus

Valgustemperatuuri olulisus

Suure tõenäosusega loevad paljud inimesed antud artiklit siseruumis, kus valgust annab tehislik valgusallikas. Moodsa aja inimene veedab suure osa ajast kinnises siseruumis ja puutub päeva jooksul kokku erinevate valgusallikatega. Tänu tehislikule valgusele on inimesel palju võimalusi juurde tekkinud aga samas on see ka segadusse ajanud organismi, mis on tuhandete aastate jooksul arenenud reageerima muutlikule valgusele. Seda valgusele reageerivat masinavärki saab nimetada bioloogiliseks kellaks, mis on olemas enamus elusorganismidel.

vaata kõiki