Artiklid ja uudised

Tapeeditrendid 2008

Tapeet on moes! 2007. aastal domineerivad luksuslikud tekstuurid, klaaspärlitikandid, metallivarjundid, suured kujundid, värviküllane taimeornamentika ning eri kultuurimõjudega mustrid.
Aasta trendideks on luksuslikult küütlevad ühetoonilised tekstuurimustritega või erksatooniliste taime ning lilleornamentikaga suuremustrilised tapeedid, mis on kui omaette kunstiteosed, pakkudes efektset tausta range joonega mööbliesemetele.
Flower-power lilleromantika, etniline ja rahvuslik ornamentika. Tikituina mõjuvatele lillekestele peab konkurentsi pakkuma lai triip või ruut.
Värvidest on ideaalsed kooslused shokolaadipruun türkiissinise või leherohelisega, must erkroosa või punasega ning endiselt on kindla peale minek kõik musta-valge kombinatsioonid.
Tapeedikujundus õitseb, jõuline värv on taas moes.
Kindlasti tuleks anda tapeedi valimisel fantaasiale vaba voli. Sein võib olla ka fantastiline mosaiik, mis koosneb erinevatest tapeedijääkidest lõigatud ja omavahel sobitatud tapeeditükkidest.
Ka võib kirevamustrilistest tapeetidest välja lõigata vahvaid aplikatsioone ning need seinale põnevaks kompositsiooniks kokku kleepida.
Kel´ meisterdamiseks aega napib võib leida kataloogist valmisdisainitud dekoratiivkleebiste ja tapeediaplikatsioonide hulgast põnevaid seina-, põranda-, mööblikleepse, mis varieeruvad hiigelsuurtest lilledest lastepäraste kujunditeni.
Isetegijatele on nn. interaktiivne tapeet, mis kujutab endast tapeedidisaineri poolt musta kontuuriga joonistatud mustreid, mille kujundeid saab ise värvida või kleepsude ja fotodega
täiendada, seda võib nimetada ka tee-seda-isetapeediks.


Kaunid fotod Eestimaa loodusest

Ka fototapeet on jälle moes. Aga seda uues kuues. Kaasaegne fototapeet on kui kunstiteos, mis kujutab endast eriti kõrge trükikvaliteediga fotot mõnest taimest või esemest. Trenditeadlik eestlane valib Eesti autorite poolt pildistatud loodusmaastike või taimefotode hulgast.
Kevadest alates pakub Tapeedistuudio ainulaadset võimalust: ühe ja sama motiivi puhul saab valida erinevate suuruste vahel – kaunist miniatuurist võimsa, ruutmeetrite suuruse pannooni.
Fotode autor on Alari Kivisaar.


Eksklusiivne ja ökoloogiline

Tapeedistuudio on salong, eristudes suurtest ehitusmarketitest nii eksklusiivsuse, kvaliteedi
kui ka hinna poolest.
Üheks Tapeedistuudio väga eripäraseks kaubaartikliks on Soomes käsitööna tehtavad tapeedid, mille iseloomustavateks märksõnadeks on arhailised mustrid, värvimullal baseeruvad värvid ning ümbertöödeldud vanapaber. Tellija hinge soojendab teadmine, et seina pandu on läbinisti tervist ja loodust säästev.


Valik põnevamatest kaubamärkidest:

Desima – eksklusiivsed saksa tekstiiltapeedid.
Graham&Brown – efektsed lillemustrid ja uuenduslikud tapeedid inglise tapeeditootjalt.
Eco-Borastapeter – keskkonna- ja tervisesõbralikest materjalidest valmistatud skandinaavialikud tapeedid.
Pihlgren&Ritola – arhailise tehnoloogiaga toodetud vanaaegsete mustritega tapeedid.
Marburg – disaintapeedid mainekatelt disaineritelt nagu Ulf Moritz, Luigi Colani, Karim Rashid.
Plage – dekoratiivkleebised seina-, põrandale, mööblile. Lisaks naturaalsed roo- ja korktapeedid
ning foto- ja pilttapeedid.

Sisekujundaja tuleb appi

Kes võrratute tapeetide valiku ees endale sobivaima valimisel abi soovib, saab kasutada salongi
sisekujundaja teenust.
Ruumide kujunduse saab tellida ka sel juhul, kui salongi kliendiks ei hakata. Kes aga vajalikud
tapeedid Tapeedistuudiost tellib, saab personaalselt oma ruumide jaoks koostatud tapeedivaliku
sisekujundusliku lahenduse ülisoodsalt, vaid sisekujundaja ühe visiidi hinnaga.


Tapeedistuudio
Sisustus E Kaubamaja
Tehase 16, Tartu
Tel: 730 84 18
tapeedistuudio@tapeedid.ee
www.tapeedid.ee

Sisestatud: 02.03.2008

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Tapeet vannitoas

Tapeet vannitoas

Tapetseeritud sein märgruumis - vannitoas või wc-s - võimaldab luua mängulise ja omanäolise ruumi. Võrrelduna keraamilise plaadiga, mille paigaldus on kulukas ja vaevarikas ning mis peab sobituma interjööri ka aastate pärast, annab tapeedi kasutamine võimaluse palju originaalsemateks lahenduseks, võimaldades mõne aja pärast taas hõlpsalt ruumi ilmet muuta. Põhjamaises kodus ongi paslikum vannitubades kasutada keraamilist plaati osaliselt, otsest vett saavatel pindadel, ülejäänud seinaosad värvida ja/või tapetseerida. Selline lahendus loob palju kergema ja hubasema interjööri kui üle ruumi hõlmav raske kivi või keraamika. Vaata pildigaleriid vahvatest tapetseeritud vannitubadest ja luba end inspireerida neist seinakatetest!

Tapeedistuudio uued kollektsioonid nii traditsioonilise maakodu-stiili kui eriliste modernsete tapeetide austajale

Tapeedistuudio uued kollektsioonid nii traditsioonilise maakodu-stiili kui eriliste modernsete tapeetide austajale

Tapeedistuudio uusimad kollektsioonid pakuvad ohtralt materjali kodu ilme värskendamiseks. Uuemates tapeedi- ja kangakollektsioonides on aktuaalseimateks stiilisundadeks romantilised maakodumustrid, kus traditsiooniline skandinaavia stiil on segatud elitaarse Inglise maakodu õhustikuga ning modernsema stiili austaja leiab meelepärase efektsetest pilttapeedilikult mõjuvatest suurtest külluslikest, põnevatest ja geomeetrilistest mustritest.

vaata kõiki