Artiklid ja uudised

Milline on üks õige mänguri tuba?


Arvutimängurid teavad, et täieliku mänguelamuse saavutamiseks ei piisa heast PC build’ist, vaid seda peab toetama terve tuba. LED valgustusega arvutilaud, ergonoomiline mänguri tool ning sahtliboksid ja riiulid erinevate konsoolide ja tarvikute hoiustamiseks aitavad luua keskkonna, milles saad segamatult mängu sisse elada.


Lühiajaliselt arvuti taga istumiseks sobib ka taburet või diivan, aga mitmeks tunniks arvutimängudesse sukeldumiseks on vaja tooli, mis peab vastu kauakestvad lahingud ning tagab hea istumisasendi.


Õige arvutitool peab olema vastupidav, mugav ja ergonoomiline – just nendele omadustele on mänguritoolide tootjad kõige enam rõhku pannud.

DXRacer mänguritoolid tõelisele gamer’ile pikemat selgitust ei vaja - need on paljude mängurite heakskiidu juba saanud.


Lisasime enda tootevalikusse McRacing toolid just selle pärast, et need ei jää alla DXRacer ega mõne muu kallima kaubamärgi toodetele. McRacing arvutitoolid on samuti ehitatud eesmärgil teha pikaajaline arvuti taga istumine võimalikult nauditavaks ja ergonoomiliseks.


McRacing arvutitoolidel on olemas kõik, mida ühelt healt mänguri toolilt oodata – kiikemehhanism, kuni 155 kraadi ulatuses reguleeritav seljatoe kalle, muudetav käetugede kõrgus ja suund ning seljatoe külge kinnituvad padjad, mis toetavad nii pead kui ka selga.


Mänguri ruum on justkui kodune meelelahutuskeskus - olgu selleks eraldi kontor või nurk magamistoas. Et kogu sisustus ilusti kokku sobiks, leiab McRacing tootevalikust ka spetsiaalselt mänguritele loodud arvutilaudu.


McRacing lauad on minimalistlikud ning mõõtudelt täpselt parajad, et pinnale ära mahutada hiir, klaviatuur ja üks või kaks monitori. Need on oluliselt vastupidavamad kui tavalised kirjutus- ja kontorilauad – tugev pulbervärvitud metallist konstruktsioon ja MDF-plaadist pealisplaat tugevdatud servakandiga.

Nagu üks õige mängurite laud olema peab, on McRacing arvutilaud varustatud mitmete avade kaablite korrastamiseks ja puldiga juhitava LED-valgustusega.


Tutvu kogu McRacing kaubavalikuga meie e-poes ja kasuta ostukorvis sooduskoodi RACE20 ning saa kõikidelt McRacing ja DXRacer toodetelt -20% allahindlust. Sooduskood kehtib kuni 31.03.2020.

Sisestatud: 21.02.2020

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

sisustusideid söögituppa

sisustusideid söögituppa

Kuigi eraldiseisev tuba söögilauale ja toolidele ei ole tänapäeval enam igas majapidamises tavapärane, on siiski paljudes kodudes ühine einestamisala endiselt olemas. See on tavaliselt paigutatud kööki või avatud planeeringuga elutuppa.

Kui 2020 aasta alguses oli koduse söögitoa peamine roll pere ühine einestamine ja külaliste võõrustamine meeldivaks ja meeldejäävaks muuta, siis aastal 2021 on söögituba saanud ka paljudele peredele saanud kontoriks või klassiruumiks. Nüüd, kus söögitoa seinast on saanud taust videokõnedele ja kohtumistele, kas oled ehk märganud, et ruum vajaks veidi värskendust?

Selleks oleme kokku pannud 2021 aasta trendid söögitoa sisustamisel, mis ei keskendu ainult esteetilisele ilule vaid on samal ajal ka hubane ja funktsionaalne.

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.

Valgustemperatuuri olulisus

Valgustemperatuuri olulisus

Suure tõenäosusega loevad paljud inimesed antud artiklit siseruumis, kus valgust annab tehislik valgusallikas. Moodsa aja inimene veedab suure osa ajast kinnises siseruumis ja puutub päeva jooksul kokku erinevate valgusallikatega. Tänu tehislikule valgusele on inimesel palju võimalusi juurde tekkinud aga samas on see ka segadusse ajanud organismi, mis on tuhandete aastate jooksul arenenud reageerima muutlikule valgusele. Seda valgusele reageerivat masinavärki saab nimetada bioloogiliseks kellaks, mis on olemas enamus elusorganismidel.

vaata kõiki