Artiklid ja uudised

Uued Holden Decor tapeetide kollektsioonid

Aastal 2020 andis üks eesrindlikest inglise tapeeditootjatest välja 4 uusimat kollektsiooni:

Utopia- fliistapeetide kollektsioon, mis mitte ainult ei vasta kõigile viimastele trendidele, vaid kimab ajas kaugele ette ära. Teemaatiliselt on tapeedid  teostatud troopika ning muinasjutulise loomamaailma stiilis. Me armastame Holden Décor’i nende oskuse eest olla eesrindlik tapeedimaailma trendilooja ning nende kartmatuse eest toota erakordselt julgeid ning erksaid kollektsioone. 






Bakau- elegantne pehmete fliistapeetide kollektsioon efektse trüki ning kerge pärlmutri õrnade sillerdustega. Selle kollektsiooni tapeedid näevad välja ruumilised ning ei mõju seinal liiga monotoonselt.
Kollektsiooni põhivärvid - halli, kakaokarva ning sinise varjundid. Tänu sellele, et kõik selle kollektsiooni värvid ja värvitoonid sobivad omavahel ka hästi, on võimalik kujundada selle kollektsiooni tapeete kasutades kogu maja või korteri tervenisti. Siis ei pea te muretsema selle üle, kui harmooniliselt mõjub tubade interjöör lahtiste ustega. Bakau kollektsiooni loonud disainerid hoolitsesid juba selle eest. 





Alocasia- ruumilised vinüültapeedid, mis on toodetud Itaalias inglise disainerite poolt loodud disainide järgi. Kollektsioon sisaldab nii täiesti uusi geomeetrilisi disaine kui ka eelmiste aastate bestsellereid. Nii näiteks omal ajal populaarsed, kortsutatud tekstiili meenutavad tapeedid omavad nüüd keerukamat värvitooni ning ka valguse murdumine on nüüd märksa efektsem. Lisaks kaasaegsetele mustritele on uues Alocasia tapeetide kataloogis ka traditsioonilisi disaine, mis asuvad väljaspool moodi ja aega.





Over the Rainbow- üliarmas lastele mõeldud kollektsioon pabertapeete. Tootjad ei unusta lastetubades kasutatud materjalide loodussõbralikkususest. Kollektsioon kujutab endast kõikide trendide kogumit: tähed, mäenõlvad, pilved, mummud, kosmos ja muidugi võluvad imeloomad. Pabertapeedid löövad uude värvidega särama ning teevad seda uut moodi - tänu nendele lisatud efektidele helgivad pimedas tähed ja sillerdab taevas. Kõikide tapeetide värvitoonid on õrnad ja mitte liiga erksad, sellepärast sobivad nad ideaalselt lastetubadesse ning nende puhul ei teki isegi mänguasjadega ülekülvatud toas kuhjumise efekti. 





Kõik 4  Holden Decor tapeedikollektsiooni väärivad teie tähelepanu! Me kutsume teid külastama meie salongi, et tutvuda uude kollektsioonidega lähemalt. Ja mis on kõige meeldivam - nüüdsest terve kuu vältel kehtib nendele kollektsioonidele 15% allahindlus. Tellige tapeedid soodsalt ja kasulikult kampaaniaga Tutvumishind.

Sisestatud: 16.03.2020

Moonavoor dekoor ja sisustus

Tel:
614 3455
Aadress:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Laske tuppa päikest ja suve: uued rõõmsavärvilised kollektsioonid Khromalt!

Laske tuppa päikest ja suve: uued rõõmsavärvilised kollektsioonid Khromalt!

Lisage interjöörile kordumatut individuaalsust lõputute Wall Designs III fototapeetide kollektsiooni disainidega.
Optimism ja värv mahlakate kaasaegsete kunstiteoste ning rahustavate triibuliste tapeetide abil.
Naturaalsus ja loomulikkus kaunite musta, valget ja rohelist värvi marmortekstuuride abil.
Troopilised aiad ja metsad lähendavad teid loodusega, panoraammaastikud panevad teid puhkust ootama viivad mõtted puhkusele?
Sügavad värvid sobivad suurepäraselt aktsentseintele, igale mustrile on lisandiks pakkuda mitu ühevärvilist foontapeeti.

vaata kõiki