Artiklid ja uudised

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!


Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.


Neile, kes siiani pole pidanud eriti palju kodukontoris aega veetma, oleme noppinud välja laos kohe olemasolevad arvutilauad, töötoolid ja riiulid ning teinud kodukontori mööbli hinnad veelgi soodsamaks. Laos olevad tooted toimetatakse kulleriga kohale tavaliselt 1-3 tööpäeva jooksul ning transport on tasuta kõikidele tellimustele üle Eesti.


Minimalistlik arvutilaud Seaford on soodne ja hea lahendus juhul kui Sa ei ole oma kodusse kontorit planeerinud. Selle lihtne ehitus sobib erinevate interjööridega ning võtab just parasjagu vähe ruumi, et laud vaba seina äärde või akna alla paigutada. Seaford kollektsioonist leiab veel erinevaid riiuleid, diivanilaudasid ning muud mööblit, millega ka hiljem kodu täiustada. Terve kollektsiooni tooted on saadaval mõistlike hindadega ning nii saad element elemendi haaval kodu soodalt värskendada.


Ajutise kodukontori planeerilimisel ei ole ratastel klassikaline kontoritool hädavajalik. Töö saab tehtud ka lihtsal söögitoolil ilstudes. Oluline vaid, et iste veidikenegi pehmem oleks kui pikemaks ajaks istuma jääda. Populaarsed Emilia toolid on ühed enim müüdud artiklid, kuna need sobivad paigutamiseks erinevatesse ruumidesse. Kui kodukontori vajadust enam ei ole, sobib see hästi kasutamiseks näiteks magamistoas – teate küll, selle toolina, mis lõpuks korra kantud, kuid mitte veel mustade riiete hunniku all lõpetab.


Kui otsid aga praktilisemat lahendust, et kui juba kontorilaud osta, võiks sellel olla ka sahtlid või panipaik. Sellisel juhul on hea valik Plana kirjutuslaud, mille suurtesse sahtlitesse võid ära peita kõik oma kontoritarbed ja kui sellest veel vähe, saab lauale juurde osta ka samas toonis riiuli.


Pikemaajalist kodukontorit planeerides võib investeerida ka juba paremasse kontoritooli. Ramona töötool on ideaalne kodukontori tool – see ei võta palju ruumi ning on disainilt väga lihtne sobituma erinevate intejööridega.

Vaata kohe saadaval oleva kodukontori mööbli pakkumisi SIIT

Lisaks on meie Facebooki ja Instagrami lehtedel on hetkel käimas auhinnaloos, kus enda kodukontorist pilte jaganud osalejate vahel loosime välja ühe Seaford kirjutuslaua.

Vaata lähemalt:
Common Mööbliäri Facebook
Common Mööbliäri Instagram

Sisestatud: 20.03.2020

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

sisustusideid söögituppa

sisustusideid söögituppa

Kuigi eraldiseisev tuba söögilauale ja toolidele ei ole tänapäeval enam igas majapidamises tavapärane, on siiski paljudes kodudes ühine einestamisala endiselt olemas. See on tavaliselt paigutatud kööki või avatud planeeringuga elutuppa.

Kui 2020 aasta alguses oli koduse söögitoa peamine roll pere ühine einestamine ja külaliste võõrustamine meeldivaks ja meeldejäävaks muuta, siis aastal 2021 on söögituba saanud ka paljudele peredele saanud kontoriks või klassiruumiks. Nüüd, kus söögitoa seinast on saanud taust videokõnedele ja kohtumistele, kas oled ehk märganud, et ruum vajaks veidi värskendust?

Selleks oleme kokku pannud 2021 aasta trendid söögitoa sisustamisel, mis ei keskendu ainult esteetilisele ilule vaid on samal ajal ka hubane ja funktsionaalne.

Valgustemperatuuri olulisus

Valgustemperatuuri olulisus

Suure tõenäosusega loevad paljud inimesed antud artiklit siseruumis, kus valgust annab tehislik valgusallikas. Moodsa aja inimene veedab suure osa ajast kinnises siseruumis ja puutub päeva jooksul kokku erinevate valgusallikatega. Tänu tehislikule valgusele on inimesel palju võimalusi juurde tekkinud aga samas on see ka segadusse ajanud organismi, mis on tuhandete aastate jooksul arenenud reageerima muutlikule valgusele. Seda valgusele reageerivat masinavärki saab nimetada bioloogiliseks kellaks, mis on olemas enamus elusorganismidel.

vaata kõiki