Artiklid ja uudised

Mida kujutab endas tõeliselt luksuslik dušikabiin?

Plaanite renoveerida oma vannituba ja ehitada endale päris uus dušinurk? Jagame teiega huvitavat ülevaadet erinevatest luksuslikkudest dušikabiinide stiilidest ning häid nippe, kuidas teha enda jaoks see kõige sobivam valik!


Luksuslikud funktsioonid teie dušinurgas

Et teie igapäevane duši all käik oleks veelgi meeldivam on olemas erinevad funktsioonid, mis tulevad luksuslikemate dušikabiinidega kaasa. Üheks populaarsemaks neist on massaažidüüsid dušikabiinis, mis vee survega masseerivad teie keha.Kui teie duširuumi suurus lubab ja seintes on olemas vastav torustik, saate kerge vaevaga oma dušikabiini paigaldada massaažidüüsid. Need on suurepärased kogu keha ergutajad.

Kas olete kuulnud kaskaad, rotatsioon ja šoti dušist?

Kaskaad dušši andvas dušikabiini ühes seinas paikneb seljatoe ja mugava istmega varustatud nišš. Selles orvas istudes saate teha läbi virgutava elamuse, mida pakub ühest või kahest orva ülaossa paigutatud otsikureast väljapaiskuv kose sarnane dušš. Vesi langeb takistamatult teie õlgadele ja kaelapiirkonnale, mis tekitab eriti mõnusa tunde. Duši mõju on äärmiselt tugev ja mööda ihu laialivalguv heaolutunne saabub silmapilkselt. Seda funktsiooni on võimalik teie nutikas kabiinis käivitada ühe ainsa nupuvajutusega, kusjuures sellesama nupu abil saate veejoa ka seisma panna.

Rotatsioondušš koosneb kolmest seadistatavast dušiõlast, millest paiskuvad välja sügavuti tungivat head enesetunnet tekitavad lõbusalt spiraalsed veejoad. Nende pöörlemiskiirus sõltub survest teie veevärgis.

Šoti dušš leevendab teie pingeid ja lõdvestab lihaseid pakkudes teile nii sooja kui külma vett vaheldumisi. Soojade ja külmade veejugade vaheldumine annab veelgi parema tulemuse. Te saate hõlpsasti antavate käskude abil ja tänu arvukatele otsikutele muuta külma ja sooja vee vaheldumise kiirust ja intensiivsust nii, kuidas ise soovite.

Digitaalsed dušiseadmed
Kui arvate, et massaaž on ainus hea funktsioon dušinurgas siis te eksite. Ülimaks mugavuseks võiksite kaaluda digitaalse dušiseadme paigaldamist. Need süsteemid võimaldavad teil seadistada eelistusi vee temperatuurile, pihustusrežiimidele, valida enda jaoks sobiv kabiini valgus ja palju muud ning seda mitmetele kasutajatele. Samuti aitab tark süsteem vett säästa, hoides keskmist temperatuuri ja sulgedes vee, kui te seda enam ei vaja.

Digitaalne dušikabiin võimaldab vajadusel ka raadiot kuulata ning telefoniga rääkida - kas pole mitte mugav?

Luksuslik dušinurk võib olla kõike muud kui lihtsalt kohaks kus te end pesete. Samuti võib dušinurk olla kui aurusaun, kus on võimalik aroomiteraapiat teha. Lihtsalt lisage aurule juurde aromaatseid õlisid ja nautige mõnusat aroomi.

Kõikide funktsioonide valik sõltub ainult ostja eelistustest. Kuid mida enam funktsioone on dušikabiinide valitud mudelil, seda suurem on dušikabiini funktsionaalsus ja seda kõrgem hind.

Vali endale uus funktsionaalne dušikabiin Kaup24 veebipoest!

Millele tuleb ostes tähelepanu pöörata?
Dušikabiini ostmine nõuab head ettevalmistust, sest turul on valida nii suure hulga mudelite seast, et võite lihtsalt pea kaotada ja vale valiku teha. Selleks, et seda ei juhtuks jagame me teiega nelja põhipunkti, mida peate dušikabiini valimisel jälgima.

1. Mõõtmed
Enne dušikabiini ostu on mõttekas teie vannitoa pindala ära mõõta. Enamasti on dušialuse kõige kompaktsem suurus 0,8 ruutmeetrit ning see variant peaks sobib igasse tuppa.

Kabiini valides arvestage samuti kõigi oma pereliikmete mõõtudega. Väga täidlastele inimestele on väikesed kabiinid äärmiselt ebamugavad. Muretsema ei pea, kuna tänapäeva tootjad pakuvad duširuumide suuruste, kuju ja värvide laia valikut. Seega, kui teil on piisavalt ruumi oma vannitoas, saate ellu viia kõik oma unistused.

Vali enda vannituppa kvaliteetne uus mööbel siit!

2. Kabiini tüüp
Dušikabiine on kolme peamist tüüpi - avatud, suletud ja sisseehitatud. Avatud kabiinid eraldavad kindlat ala kahe seina vahel või vannitoa nurgas. Sellised kabiinid koosnevad vaheseintest, dušist ja dušialusest ning neid saab kergesti paigaldada väikestesse vannitubadesse, kuna need ei vaja suurt pinda. Suletud kabiinid on seinte, lae, põranda, ukse ja suure hulga lisafunktsioonidega täiskabiinid. Selline kabiin võib asuda mis tahes kohas, kuna ei vaja spetsiaalseid paigaldustöid. Sisseehitatud kabiinid koosnevad ainult vaheseintest ja paneelidest. Sellised kabiinid on väga moes spa’des ja ujulates.

3. Dušialus
Dušialuse pikkus ja laius sõltub sellest, kui palju on teie vannitoas vaba ruumi. Dušialuse sügavusega on olukord pisut keerulisem, kui kabiini kasutavad piiratud liikumisvõimega inimesed siis on parem valida maksimaalselt 10 cm kõrgune alus.

Sügavamad ehk 25 cm kõrgused ja kõrgemad alused on optimaalsed, kui teie peres on väikesed lapsed. Sügav alus on võimeline asendama vanni nii laste vannitamiseks kui ka pesu pesemiseks.

4. Materjal
Dušinurkade materjale on erinevaid ja enamasti on seinad klaasist. Mis puutub aga dušinurkade alustesse, siis on kõige kallimad marmorist alused. Neid on väga meeldiv kasutada, kuna need on keskkonnasõbralikud ja hea heliisolatsiooniga.

Samuti on populaarseks materjaliks malm ja teras, kuid selliste mudelite heliisolatsiooni tase on palju madalam.

Sisestatud: 15.02.2021

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki