Artiklid ja uudised

UUS DIIVANVOODI BOB


BOB – elegantne ja skulpturaalne diivanvoodi, mida iseloomustavad puhtad jooned ja õhulisus.

Uue diivanvoodi magamisosa teeb eriti mugavaks 195 × 140 cm suurune poroloon madrats, mille saad lahti voltida vaid ühe lihtsa liigutusega. Tänu oma minimalistlikule viimistlusele on BOB diivanvoodi 360° vaadeldav. Läbimõeldud süsteem võimaldab diivanvoodi eraldi osadeks võtta, andes võimaluse seda lihtsalt kolida või vajadusel osi välja vahetada.

Diivani kogupikkus on 200 cm, mis mahutab istuma 2-3 inimest. BOB täispuidust jalad on silindrikujulised ning sobiva variandi saab valida kahe värvi vahel – must või naturaalne. Peene vormi all on peidus tugevus mis kestab. Salongi laiast kangavalikust leiab diivanvoodile isikupärase materjali ja tooni.



Sisestatud: 09.03.2022

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki