Artiklid ja uudised

KUIDAS 3 OOT-OOT STUUDIO VOODIT OMALE NIME SAID

Kuidas Oot-Oot Stuudio uued voodid omale nime said, räägib lähemalt stuudio disainer Marko Ala.

Oot-Oot Suudios olime aastaid keskendunud ennekõike diivanite ja tugitoolide disainile. Kuid ühel hetkel hakati üha rohkem küsima, et millal voodid meie valikusse jõuavad. Nii võtsimegi nõuks, luua kolm eriilmelist voodi disaini!

Meie esimene voodi mudel oli HOLM. Soovisime luua puhta joonega skandinaavialikku magamisaset. Kui disain valmis sai, vaatasime peale, ja see oli lihtsalt nii HOLM! Seejärel tahtsime disainida midagi lihtsamat. Midagi, kus oleks seda "kõike" vähem. Nii sündis minimalistlik ja põhjamaine LESS. Samal ajal oli töös ka kolmas mudel. No seal oli aga jälle "kõike" rohkem! Rohkem kangast, rohkem polstrit ja rohkem lennukust. Kuna see disain oli ilmselgelt mudeli LESS vastand, oli ka ilmselge, et nimeks tuleb ei midagi muud, kui MORE.




Seega, kui sinu jaoks on "less is more", vali LESS. Kui "more is more", vali MORE. Kui oled aga kahevahel, jääb sulle HOLM. Ja alati jääb sulle ka võimalus teha HOLMist MORE ja MORE'st LESS. Sest meie voodisüsteemil on nii peatsid, katteriided kui jalad kerge vaevaga vahetatavad. Vaheta kasvõi naabriga!

Oma voodisüsteemi arendasime aga tugevale metallraamile. Kõrgetel jalgadel voodiraam soodustab ka robottolmuimeja kasutamist ja lisab visuaalset kergust ja avarust sinu ruumi.

Kutsume tutvuma meie voodisüsteemi ja disainivalikutega Oot-Oot Stuudio Tallinna salongis, Rävala pst 7, või veebis: oot-oot.com

PS. Milline kolmest on sinu lemmik, anna teada meie Instagramis: @ootootstudio

Sisestatud: 23.03.2022

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki