Artiklid ja uudised

Kahepoolne külmik jäämasinaga ja teised suvise aja ideaalsed lahendused


Üks korralik kuumalaine on see, mis muudab suve tõeliselt mõnusaks ja aitab silmapiiril luurava talvega toime tulla. Ühel hetkel võib aga sellestki küllalt saada. Õnneks on ootamas erinevad tehnikalahendused nagu kahepoolne külmik jäämasinaga või konditsioneer. Soeta õige lahendus ja võid üllatusega avastada, kui palju meeldivamaks muutuvad ka kõige kõrgemate temperatuuridega päevad.

Kahepoolne külmik jäämasinaga ehk nii palju jääd, kui oskad vaid soovida
Üks jahutavamaid lahendusi on muidugi korralik külm jook ja selleks on vaja jääd. Tavaline lahendus on jääkuubikuvormi veega täitmine ning selle sügavkülmikusse asetamine. See küll toimib, ent on parajalt tüütu. Esiteks peab meelde jääkuubikuvormi täitmise ja tühjendamise meelde jätma. Teiseks, kui jääpuudus selgus viimasel hetkel, peab tükk aega ootama, kuni vesi ära jäätub. Ning kolmandaks, jääkuubikuvorm on sügavkülmas lihtsalt ees.

Kõike arvestades, on kahepoolne külmik jäämasinaga kordades parem lahendus! Kahepoolne külmik jäämasinaga pakub põhimõtteliselt piiramatut ligipääsu puhta veega valmistatud jääle. Mõned külmkapid pakuvad lausa võimalust valida, kas soovid jääkuubikuid või juba purustatud jääd. Sellised mudelid on küll kallimad, ent teatud olukordades on investeering oma hinda kindlasti väärt ja õnneks Hansapost e-poes valikut jagub.

Ukse sisse ehitatud jäämasinaga külmkapp annab hea ülevaate, palju jääd hetkel on ning enamik mudeleid suudab päeva jooksul toota rohkem jääd, kui ära jõuad kasutada. Mõnikord on jääkasti võimalik eemaldada ehk suurem kogus jääkuubikuid kasvõi lauda tuua! Ja muide, nii mõnigi kahepoolne külmik jäämasinaga pakub ka filtreeritud ning jääkülma vett vaid nupulevajutusega!

Väikesed aga nutikad täiendused
Pliidi ning ahju kasutamine tõstab köögi temperatuuri. Talvisel ajal igati oodatud lisasoojendus, ent suvel pigem häiriv lisa. Muidugi võib nautida salateid ja köögi- ning juurvilju, ent ühel hetkel tahaks korralikumat rooga. Lihtsalt ilma köögitehnikast õhkuva kuumata. Siinkohal tulevad appi kiir- ja multikeetjad aga ka kuumaõhufritüür. Nende abil on võimalik valmistada väga mitmekülgseid roogasid samas kui tekkiv kuumus püsib tehnikaseadmes.

Suve saabumisega soetatakse oluliselt rohkem ka blendereid ja mahlapresse. See pole muidugi üllatus, sest värskendavad smuutid ning mahlad on suvisel ajal kindlasti omal kohal. Lisada juurde kahepoolne külmik jäämasinaga ning külm karastus on alati käepärast. Mahlapressi ning blenderi ostmisel jälgi võimsust ja masina kvaliteeti. Valitud mudel peaks toime tulema nii puuviljade kui jää purustamisega. Kaup24 veebipoes saab kodumasinad filtreerida ka võimsuse järgi, tänu millele on valiku tegemine lihtsam.

Kas ventilaator või konditsioneer?
Pole midagi parata, Eestis on hoonete ehitamisel peamiseks eesmärgiks olnud alati ruumide soojana, mitte jahedana hoidmine. See tähendab, et kuumade suvepäevade üleelamiseks peab leidma täiendavaid lahendusi. Tihtipeale soetatakse ventilaator, ent see liigutab lihtsalt õhku ringi.

Jah, liikuv õhk võib olemist paremaks muuta, ent mida sa päriselt tahad, on jahedam õhk. Õnneks on turul erinevaid konditsioneere, mis suudavad temperatuuri oluliselt langetada. Ja kui sul on kodus juba õhksoojuspump, siis tasub uurida, ehk on sellel jahutusfunktsioon? Kaks ühes lahendus! Lisa nüüd juurde kahepoolne külmik jäämasinaga, korralik blender smuutide valmistamiseks ning naudid ka kõige palavamaid päevi!

Sisestatud: 02.08.2022

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki