Artiklid ja uudised

MIKS ON HEA MÖÖBLIDISAINER ENDALE KOJU KUTSUDA?

Näeme oma töös ikka ja jälle, millised suurepärased köögid ja põnevad lahendused valmivad siis, kui disainer on mööbli tellija kodus käinud ja objekti oma silmaga üle vaadanud.
Muidugi, ilusaid ja funktsionaalseid kööke saab valmistada ka kohal käimata, aga kogemustega disaineri koju kutsumisel on mitu eelist, mida me kohe sinuga jagame.


PÕNEVAD VÕIMALUSED
Disainer oskab märgata võimalusi, mille peale sa ise tõenäoliselt ei tuleks. Ta teab, kuidas ruum, mille sa köögimööbli jaoks mõelnud oled, kõige paremini ära kasutada. Ta on kursis köökide viimase sõnaga ja oskab välja pakkuda põnevaid lahendusi.
Eriti suur abi on disainerist neil, kellel ei ole konkreetseid ideid, on vaid teadmine: tahan ilusat ja funktsionaalset kööki!

KITSASKOHTADE LAHENDAMINE
Kui sinu köök asub ruumis, kus on mõni ebakõla, näiteks on seal liiga vähe loomulikku valgust või jooksevad veetorud ebamugavast kohast, oskab disainer selle olukorra ära lahendada. Ta on kujundanud sadu kööke ja puutunud kokku igasuguste väljakutsetega.

KOHENE TAGASISIDE IDEEDELE
Disainer oskab kohe öelda, milline idee on lihtsasti teostatav ja millise ellu viimine maksab pool kuningriiki. Samuti teab ta, milline internetis nähtud lahendus teeb su elu ka päriselt mugavamaks ja mis on üksnes ilus vaadata.
Kui sul on professionaal omast käest võtta, saad temalt küsida nii palju küsimusi, kui kulub. Meie ühine eesmärk on ju luua sulle köök, kus sul on mõnus kokata ja võib-olla ka külalisi võõrustada.

TÄPNE MÕÕDISTUS
Disainer mõõdab kohapeal kõik oskuslikult ära, nii et hiljem pole vaja eraldi mõõtmiskuupäeva kokku leppida. Üks-kaks-kolm ja valmis!

Täiendav mõõtmine on vajalik ainult juhul, kui mööbli tulevasel asukohal on kohtumise ajal mõni vana mööbliese ees ja disainer ei pääse täpselt mõõtma.

AJA KOKKUHOID
Kui disainer koju tuleb, ei pea sa oma aega salongi tulemise peale kulutama. Muidugi, sa oled väga oodatud, kui tahad enne lõplikku kinnitust materjale oma käega katsuda või värvitoone üle vaadata, aga otsest vajadust selleks pole. Ka arvuti- ja telefoniekraan annab neid väga elutruult edasi.

KIRSS TORDIL: PIKEM GARANTII
Kui tellid meilt disaineriteenuse ja köögimööbli, saad mööbliga kaasa tervelt 3-aastase garantii. Tasub võtta, eks ole!

Arvestades, kui olulist rolli mängib kodus köök ja kui harva sa seda tellid, on disaineriteenuse kasutamine igal juhul mõttekas!

Sisestatud: 11.09.2022

MÖÖBLIMASIN

Tel:
5657 4500
Aadress:
Sõpruse pst 33 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

3 KÕIGE TÄHTSAMAT KÜSIMUST KÖÖGIMÖÖBLI PLANEERIMISEL

Köögi planeerimine algab tavaliselt tükk maad enne seda, kui esimesed detailid paigaldajate õlul üle lävepaku saabuvad. Vahest on mõte oma köögist idanemas isegi enne, kui uus kodu välja valitud või valmis ehitatud on.

Just nii ongi hea, sest köök on koht, kus kogu pererahvas igapäevaselt kokku saab. Seal lihtsalt peab mugav ja mõnus olema.

Hästi valitud köök lisab elule värvi ja kodule soojust. Seega, mida varem ja põhjalikumalt sa oma köögieelistused läbi mõtled, seda kihvtima tulemuse sa lõpuks saad.

Vaatame koos 3 küsimust, mis sind sinu unistuste köögile lähemale viivad.

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

Ükskõik, kas vajad köögimööblit päris uude koju või soovid olemasoleva köögimööbli uue vastu vahetada, selle tellimine algab oma soovide kaardistamisest ja hoolikast planeerimisest.

Köögimööbli planeerimisel ei piisa ilusate kappide paberile joonistamisest. Vaja on mõelda ka sellele, kuidas sa kööki kasutama hakkad.

Aitame sul mööbli planeerimise sammud 8 küsimuse abil läbi teha. Pärast pole vaja teha muud, kui läbimõeldud soovidega köögimööbli valmistaja juurde minna.

Köögimööbli firmades on tavaliselt ametis disainer, kes oskab sinu unistuste mööbli valmis joonistada. Kui oled aga ise juba eskiisi paberile pannud, vaatab ta selle üle paigutuse ja kasutusmugavuse seisukohast. Ikka selleks, et sul oleks oma uues köögis mugav ja mõnus toimetada.

vaata kõiki