Artiklid ja uudised

Unikaalsed tarvikud sinu stiilsesse aeda

Jahe talv on peagi lõpusirgel ja varsti on õhus uuesti tunda kevade hõngu. Saabub värvide, õitsemise ja looduse tärkamise hooaeg. Kõik, mida hing ihkab, on istuda oma aias, nautida sõprade head seltskonda või olla isegi üksinduse õndsuses koos mõne hea raamatu ja tassi kohviga.


Juba praegu on ideaalne aeg mõelda oma aia peale. Sinu kaunis aiakujundus nõuab kindlasti renoveerimist ja kaunistamist. Unikaalne aiakujundus nõuab aga tarvikuid, mis lähevad oma stiiliga kaugemale kui puuokste lõikamiseks vajalik redel või näiteks pesuvahendid, lapid ja käsnad, mida kasutad oma aias puhtuse ja korra loomiseks.

Jätka lugemist, et saada ideid stiilse aiakujunduse kohta. Oleme koostanud nimekirja aiatarvikutest, mida võid unikaalse aia loomiseks kasutada igal ajal ja igal pool.

Rippuvad korvid
Kaunis käsitööna valminud vooderdistega rippuv korv on hädavajalik aiatarvik igale inimesele, kes plaanib oma aeda sisustada ja stiilseks muuta Peamine põhjus on korvi ilu, aga ka kompaktne kuju. See näeb välja nagu lillekimp, mis olenevalt lilledest ja sinu hoolitsusest väljendab aias aastaringselt särtsu ja värskust.

Võid rippuva korvi riputada puule või aianurka ja see võib muuta iga pimeda ja igava nurga värviliseks ja õitsvaks. Rippuva korvi eeliseks on ka see, et seda saavad kasutada looduse sõbrad, kellel pole aeda või aias palju ruumi, aga kellel on rõdul olemas hubane nurgake. Akende taha riputatavad korvid võivad anda sulle täiusliku hommikuvaate, mida kevadhooajal hing ihkab.

Küünalde hoidja
Kindlasti oled näinud ilusat lillede ümber kasutatavat küünlade hoidjat. See müstiliselt mõjuv aksessuaar võib olla sinu aeda täiuslik lisatarvik, kuna see aitab sul ühendada lillede ilu ja küünalde rahu.

Vilkuvaid küünlaid ja lillede ilu ühendav alus võib sinu aia iga nurga pimestavalt kauniks muuta. Võid seda kasutada oma terrassil, rõdul või avaras aias. See on kohustuslik element iga aia kaunistamise entusiasti jaoks.

Linnusöötjad
Aia kaunistamine on kunst. See on kunst, mille kaudu sa peegeldad ideid iseendast. See on ka põhjus, miks öeldakse, et igas aias ja igas ruumis on sees oma lugu. Aeda vaid aitab esitada oma disaineri lugu.

Aiaruumi kujundades ei tohi kunagi unustada loodust ennast ja selle tähtsust sinu aeda ilu lisamisel. Seetõttu peaksid kõigi oma aiatarvikute hulka lisama ka linnusöötjad. Linnusöötjad on atraktiivne ja hea viis oma aia kaunistamiseks ja ka loodusele vajaliku ruumi andmiseks. Muuda oma aed kõigi jaoks meeldivaks ja rõõmsaks kohaks.

Lillevarre toetajad
Iga tarvik ei pea olema esteetiline. Aiakujundus ei tähenda ainult esemeid ja kõikehõlmavat suursugusust. Igal tarvikul peaks olema ka oma funktsionaalne eesmärk ja moodus sinu taimede säilitamiseks.

Võiksid oma aeda vajalike tarvikute nimekirja lisada ka lillevarre toetajad. See on kasulik toode, mis võimaldab rippuvaid lilli toetada. Kodu ja aeda kaunistav toode sobib hästi taimedele, mis vajavad kasvamisel varre toestamist, et mugavalt oma kõrgust säilitada ning kasvada. Sellesse tootesse tuleks kindlasti investeerida aia disaini ja ilu ümbermõtestamisel.

Sisestatud: 19.01.2023

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki