Artiklid ja uudised

Väikesed detailid, mis muudavad hoovist õdusa paiga

Aiamööbel pole ainus, mille valimisele hoovi või terrassi sisustades tähelepanu pöörata, sest paljud väikesed asjad määravad selle, kui mõnus on lõpuks sinu aianurk nendeks pikkadeks grillõhtuteks või õdusateks hommikuteks kohvitassi taga. Mida pidada meeles aianurga sisustamisel? Tutvu meie nõuannetega ja loo täiuslik aianurk külaliste võõrustamiseks ja hetkedeks iseendaga.


Õuevalgustid õdusa meeleolu loomiseks
Üks olulisemaid asju, mida juba aia planeerimise algusjärgus mõelda, on õuevalgustus. Õuevalgustid on vajalikud nii terrassil, aianurgas kui ka mujal sinu hoovis. Sõltuvalt, millised õuevalgustid valida, saab neid kasutada kas teeraja või peenra valgustamiseks või hoopiski valguse toomiseks terrassile või aianurka. Viimane on äärmiselt oluline selleks, et ka pimedatel õhtutel saaksid õues olemist nautida ja samal ajal serveerida toitu ja jutustada oma pere või sõpradega. Sarnaselt kodu sisustamisele on valgustus üks olulisemaid komponente, mida ei saa ignoreerida. Ka kõik need õdusad suveõhtud ei möödu ilma korraliku ja läbimõeldud õuevalgustuseta. Kaup24 ja Hansaposti valikust saad valida erinevad õuevalgustid, nii valgusketid, lambid kui ka erinevad laternad. Kombineeri omavahel erinevad õuevalgustid, et luua täiuslik valgustus oma aeda. Soovitame valida nii põhilised valgusallikad, milleks võivad olla välitingimustesse loodud seina- või laelambid, aga ka lisa valgusallikaid, milleks ongi küünalde laternad ja valgusketid. Neid erinevaid liike omavahel kombineerides saab luua tõeliselt häid tulemusi, mis aitavad luua muinasjutulise aia.

Erinevad tekstiilid pehmeks ja mugavaks olemiseks
Soovime tunda end hoovis sama mugavalt kui toas ja seetõttu tasub oma aiamööbli aiamööbli juurde valida ka erinevad tekstiilid, mis lisaks õdusale meeleolule loovad pehme istumisaluse. Kõige olulisem on erinevate tekstiilide valimisel pöörata tähelepanu materjalile ja selle omadustele. Kõik need pehmed tekstiilid, mis on mõeldud kasutamiseks lamamistoolil, istumistoolidel või mõnel pingil, võiksid olla ilmastikukindlad, et neid ei peaks igal korral kokku korjama ja tuppa viima. Veendu, et materjal on kergelt kuivav ja UV kindel.

Muud tekstiilid nagu pleedid võivad olla tavalised, lihtsalt pea meeles, et sa ei jätaks neid õue vihma kätte. Pleed on hea tõmmata ümber siis, kui õhtud kisuvad jahedamaks ja tunned, et soovid natukene midagi sooja juurde. Istu pleed ümber lõkke ääres või oma aiakamina kõrval ning naudi rahustavat tuleleeki. Sa võid valida ka erinevad vaibad oma terrassile. Kui otsustad seda teha, siis vali materjale, mis on piisavalt niiskuskindlad, et kui vihma kätte jäävad, saab kergelt ära kuivatada. Nii nagu ka toas, muudab vaip ka sinu terrassi hubasemaks. Seetõttu on populaarsed kõrtest kui ka peenikesest plastikkiust valmistatud kandilised kui ka ümmargused vaibad, mida asetada kas söögilaua alla või mõne istumiskoha ette.

Sisestatud: 02.03.2023

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki