Artiklid ja uudised

Korralik garderoobikapp teenib Teid pikki aastaid


Unistuste kodu magamistoas on alati üks paraja suurusega ja nägus ning funktsionaalne garderoob või garderoobituba ning ka esiku rõivakapp võiks olla esinduslik ja samas mahukas. Üha enam valitakse magamistuppa garderoobiks hõlmikustega ja hingedel ustega garderoobilahendusi või sileustega liuguste lahendust, tõdeb Eestis suurima garderoobide ja liugustega kaupleva ettevõtte Liuglev Uks tegevjuht.

Millised garderoobid on klientide lemmikud ning mis on kappide puhul uus ja trendikas?

Selgub, et valitakse kapp, mis on enamasti maitsekalt hele - populaarsed on beežid ja soojad hallid ning pruunid toonid ning kapile lisatakse vau-efekt käepidemetega.

Seda võimaldavad elegantsed, pikad ja kuldsed või mustad reelingkäepidemed, süvistatud naturaalsest puidust luksuslikud tamme käepidemed või ka Itaalias valmis voolitud pikad puidust käepidemed. Nendes käepidemetes on iseloomu ja need kõik on ka klientide lemmikud.

Magamistubades on järjest enam valge kõrval kasutusel soojad beežid, pruunikad ja hallikad melamiinid ning modernse kandilise musta alumiiniumraamiga peegeluksed.


Must raam peegeluksel, must garderoobi sisu ning led valgustus kapi ees on ajatu ja populaarne esiku lahendus.


Hea on teada, et kolme-neljameetrine kapp magamistoa seinas võiks järgida toa iseloomu ja sobituda kogu ülejäänud mööblivalikuga, sest magamistoa garderoobi puhul on tähtis terviklik lahendus.


Järjest enam liigub maailm selles suunas, et kui juba osta, siis eelistada kvaliteetset ja kestvat lahendust. Soodne pole enam soodne, kui see kestab ainult aasta. Liugleva Ukse märksõnad on alati olnud kvaliteet ja funktsionaalsus. Klient peab saama sellise garderoobi, kuhu mahub ära kõik mis ta soovib ja ruumi jääb veel ülegi. Valmiskappide suureks miinuseks ongi see, et koju paigutatuna jääb kuhugi kasutamata ruum või lae alla 30-40 cm tolmukogumise osa, mida saaks tegelikult peita uste taha ja kasutada hoopis asjade ladustamiseks. Lisaks pole valmis rõivakapi sisu tihti funktsionaalne, pole arvesse võetud kliendi vajadusi ning riiulite ja sahtlite süsteem on sageli olematu.


Eritellimusel garderoob tähendab, et rohkem pööratakse tähelepanu detailidele ja garderoobi sisud pannakse kokku täpselt kliendi vajadusi arvestades. Klient tuleb salongi ja kui garderoobi ava mõõdud on kirja pandud, asutakse selle sisu planeerima. Paljudel pole ettekujutust, milline see võiks olla ning siin tulevadki appi Liugleva Ukse asjatundjad, meie kogenud projektijuhid, et aidata läbi arutada vajadused ja jõuda parima lahenduseni. Klient saab rahulikult läbi mõelda, mida ta soovib panna sahtlisse ja mida riiulitele. Arvesse võetakse, kas klient eelistab pluuse voltida või riputab need riidepuule, kas garderoobi on vaja rohkem mitmel tasandil riputuse võimalust või pigem riiulite ja korvide pinda. Eritellimusel garderoob ei ole kindlasti mööbel, mis tellitakse kestma paariks aastaks – see võiks olla ajatu ning kesta nagu köögidki 10-20 aastat. Keegi ei hakka sisseehitatud garderoobi järgmisel aastal välja vahetama, sest töökindel lahendus kestab aastaid ja aastakümneid!

Klientide silmis on viimase kahe aasta jooksul kogunud liugustega garderoobi kõrval populaarsust hõlmikustega garderoobikapp.

Hõlmikuksed on võitnud klientide südamed, sest pakuvad sama laialdasi valikuid, kui liuguksed. Hõlmikustega lahenduse puhul paikneb kogu garderoob ühel tasapinnal, kusjuures uksed saavad olla nii peegli, melamiini kui klaasiga ning alumiinium- või puiduraamis.



Sisekujundajadki valivad järjest sagedamini Liugleva Ukse liuguste lahenduse kõrval just meie hõlmikuksi. Miks? Hõlmikustega lahenduse kasuks räägib see, et kogu garderoob on korraga avatav. Esikutes on see suureks plussiks, kuna esikud tihti kitsad. Kui on minek, siis on vaja külalistel või pereliikmetel korraga riidesse saada - üks tahab jopet ja teine jalatseid, kolmas otsib oma kindaid ja mütsi taga. Siis on suureks plussiks, kui kõik pääsevad tervele garderoobile korraga ligi. Lisaks on populaarseks saanud esikus garderoobi avatud osa nagide ja peegli jaoks ning istumsosale. Erinevaid ilusaid lahendusi ja garderoobe saab näha Liuglev Uks salongides kohapeal.

Sisestatud: 06.03.2023

Liuglev Uks

Tel:
646 5101
Aadress:
Pärnu mnt 110, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Suvi on hea aeg remondiks

Suvi on hea aeg remondiks

Suvi on hea aeg remonditöödeks ja kodu värskendamiseks. Tähelepanuta
ei tohiks jätta ka kodu garderoobilahendusi, et oleks sügise ja talve riided
hea kappi mahutada ja anda kodule uus nägu. Garderoobid on kodu
sisekujundusest väga suur osa, see annab ruumile iseloomu ja hubasust
ning võimaluse kõik vajalik ära paigutada. Peites silme eest uste taha ära
kõik riided ja asjad muutub ruum kohe korrastatumaks ja kodusemaks.
Hubasust annavad erinevad soojad materjalitoonid ja puidust detailid.
Peegeluksed ja heledad toonid teevad alati ruumi avaramaks ja
valgemaks.

vaata kõiki