Artiklid ja uudised

Mööbli valdkonna nutikad lahendused, mis hoiavad ruumi kokku

Praktilised lahendused on alati moes ja vahest on need hädavajalikud, kui oled võtnud ette mõne väiksema ruumi sisustamise. Mööbli valdkond on suur ja tänu paljudele nutikatele disainidele, on loodud mitmeid mööbliesemeid, mis muudavad kodu sisustamise lihtsaks piiratud ruumiga majades ja korterites.

© vanitjan via canva.com

© vanitjan via canva.com

Millised on ruumisäästlikud mööbliesemed?
Lahtikäiv- või tugitoolvoodi magamisasemeks külalistetuppa
Voodi on üks suuremaid mööbliesemeid kodus, selleks, et hoida selle arvelt ruumi kokku, saab osta lahtikäiva voodi või hoopiski tugitoolvoodi. Viimane on ideaalne külaliste võõrustamiseks ja väga nutikaks valikuks kas külaliste-, elu- või lastetuppa. Tugitoolvoodi on piisavalt väike, et mahub igale poole, aga kui see avada, saab sellest hea üheinimese voodi täiskasvanule või lapsele.

Kui tugitoolvoodi jääb väikeseks, siis teine hea ja ka populaarsem valik on lahtikäiv voodi. See võib olla kas diivan, mille saab muuta magamisasemeks või välivoodi tüüpi lahtikäiv voodi.

Sahtlitega voodi paremaks asjade organiseerimiseks
Kindlasti tead seda tunnet, kui sul pole asju kuhugi panna. Just sel põhjusel on hea, kui sinu kodus on rohkem panipaikasid ja kappe, kuhu riideid või voodipesu paigutada. Kuna magamistuppa tuleb voodi niikuinii valida, siis leia selline, mille all on pesukast või sahtlid erinevate asjade paigutamiseks. See on suurepärane viis, kuidas luua kapiruumi ja paigutada silme alt ära asjad, mida pole mujale panna.

Pikendatav söögilaud külaliste võõrustamiseks
Paljud leibkonnad on söögitoa või köök-elutoa sisustamisel küsimuse ees, milline söögilaud valida. Ideaalis võiks see olla piisavalt suur, et mahutada ära ka külalised, kui korraldad neile õhtusöögi pidusid või kutsud oma sünnipäevaks külla. Samal ajal pole igapäevaseks kasutamiseks nii suurt lauda vaja. Probleemi lahendab ära söögilaud, mille suurust saab reguleerida. Argipäevadel saab selle on kõige väiksema suurusega, et saaksid koos oma perega selle taga einestada ja siis, kui külalised on tulemas, pikenda lauda ning serveeri sellele oma maitsvaid hõrgutisi.

Funktsionaalne garderoob
Hästi läbimõeldud garderoobi lahendus hoiab kokku nii ruumi kui ka sinu aega, sest selles on asjad loogiliselt ja ülevaatlikult paigutatud, et leiaksid kõik vajaliku kiiremas korras. Riideid, jalanõusid, aksessuaare kui ka palju teisi asju tekib aina juurde, seetõttu on oluline, et sul oleks kodus pigem rohkem panipaikasid kui vähem. Üks võimalus, kuidas riideid paigutada, on sisseehitatud garderoob. See on mahukas kui ka ruumisäästlik lahendus võrreldes näiteks erinevate kummutite ja riidekappidega, mis võivad võtta palju ruumi, aga ei paku piisavalt palju riiuleid ja sahtleid kõikide asjade jaoks.

Valides ka muud mööblit, mõtle alati sellele, kas sellest on võimalik osta variant, kus on targalt peidetud vaba ruumi. Näiteks tavalise pingi asemel osta selline istumisalus, mille all on panipaik. Valides diivanit, eelista toodet, millel on sahtlid või kastid. Selliste mitmekülgsete mööbliesemetega saad sisustada kodu, mis on nutikas ja läbimõeldud. Sinu heaks kaaslaseks sisustamise juures on Hansapost ja Kaup24 oma laia ja kvaliteetse tootevalikuga.

Sisestatud: 26.04.2023

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki