Artiklid ja uudised

Milline Kamado grill valida?

Kamado keraamilised söegrillid viivad sinu grillõhtud täiesti uuele tasemele. Valmista nendega vanad head klassikat, grill liha, või hoopiski maitsvaid juurvilju, pitsat ja kasvõi pirukat. Küsimus on aga selles, milline Kamado grill valida. Jagame sinuga nõudeid, mida arvestada, kui otsid omale uut keraamilist grilli.


Milline Kamado grill valida väikesele perele?
Olles tutvunud Kamado grillide valikuga, tead hästi, et neil on erinevaid mudeleid, mille seast endale sobiv leida. Väga keeruline on öelda, milline on neist parim, sest esiteks on kõik Kamado grillid head ja teiseks sõltub valik suuresti sinu eelarvest ja vajadustest.

Mida sa soovid grill valmistada? Kui tihti ja kui palju süüa soovid korraga teha? Milline on sinu eelarve? Need on küsimused, mis aitavad sul selgusele jõuda, milline Kamado grill valida. Erinevate mudelite võrdlemine aitab sul aru saada, miks on üks või teine Kamado grill hea. Seega, kui sa ei ole veel üldse taustauuringut teinud või tead just täpselt, mida osta, siis mine Kaup24 või Hansaposti e-poodidesse, et leida sealt sobiv Kamado grill.

Kui sa vajad natukene abi valiku tegemisel, jätka lugemist. Väiksemasse perre, kus on kolm-neli liiget, pole vaja suurt grilli. Seetõttu pole kahtlustki, milline Kamado grill valida, sest parimateks valikuteks on väiksemad mudelid, millel saab valmistada korraga täpselt pere jagu süüa. Üheks suurepäraseks valikuks võib olla väike Kamado grill Bono Picnic. Sellest suuremad, Kamado Nordgardeni grillid, on parimaks valikuks siis, kui sa armastad kutsuda enda sõbrad ja tuttavad külla ning ka neile head ja paremat valmistada, sest selle grilliga saab imehästi küpsetada korraga kuni kaheksale inimesele.

Milline Kamado grill valida suurele perele?
Sul on suur pere või armastad alatihti korraldada ühiseid söömanguid koos sõprade ja sugulastega? Pole kahtlustki, et selleks vajad piisavalt suur grilli, et kõik road korraga valmis saaksid. Sel juhul on parim söegrill Kamado Nordgarden 24" 60 cm, millel on lisaks mugavad külgriiulid, millel hoida toorainet või kasutada toidu ettevalmistamiseks. Teised keraamilised grillid, mis suurematele peredele sobivad, on nii KamadoClub Pro, Kamado BBQ E-26 ja teised.

Seega, kui sa ei tea, milline Kamado grill valida, siis lähtu järgnevast:
- Eelarvest. Pane paika, kui palju oled valmis kulutama uue grill peale.
- Sööjate arvust. Kui paljudele inimestele enamiku aja süüa valmistad?
- Kasutustihendusest. Kui tihti soovid seda kasutada?
- Lisa funktsioonidest ja tarvikutest. Mida soovid valmistada ja kas erinevad lisatarvikud on vajaliku?

Keraamilised grillid, aga ka klassikalised söegrillid ja gaasigrillid saad tellida endale Kaup24-st ja Hansapostist. Kui otsid täiendust kogu oma terrassile või aianurgale, siis lisaks grillidele leiab sealt ka markiisid päikesevarjuks, aiamööbli kui ka vajalikud aiatööriistad. Lisa kõik vajalik, nii markiisid ja sisustus dekoratsioonid ostukorvi ja jää oma kaupa ootama. Olenemata sinu tellimuse suurusest, pakuvad mõlemad e-poes mugavaid tarnelahendusi. Jah, ka suured markiisid ja grillid saavad mugavalt sinuni tarnitud. Hoia silm peal ka mida pakuvad erinevad kliendilehed, sealt võid leida soodsaid grilltarvikuid.

Sisestatud: 05.06.2023

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

vaata kõiki