Artiklid ja uudised

Muster jagab nutikaid ideid koolilapse toa sisustamiseks ja korrastamiseks

Koolilapse tuba on palju enamat kui lihtsalt magamiskoht – see on õpikeskkond, kus veedetakse oluline osa ajast. Tuba peaks olema inspireeriv, korras ja funktsionaalne, toetades õppimist ja puhkamist. Alljärgnevalt jagame mõningaid nutikaid nõuandeid koolilapse toa sisustamiseks ja korrastamiseks.

Värvid ja dekoratsioonid: Valige toale rahustavad ja inspireerivad värvitoonid, mis soodustavad keskendumist. Näiteks sinine või roheline võivad olla head valikud.

Fototapeedid leiad siit muster.ee

Fototapeedid leiad siit muster.ee

Funktsionaalne mööbel: Investeerige kvaliteetsesse ja funktsionaalsesse mööblisse. Kirjutuslaud, mugav tool ning piisavalt riiulipinda raamatute ja õppevahendite jaoks on olulised elemendid. Lisaks võiks kaaluda voodi alla integreeritud hoiuruumi, et vähendada segadust.

Laua info leiad siit muster.ee

Laua info leiad siit muster.ee


Valgustus: Hea valgustus on äärmiselt oluline õppimise ja lugemise jaoks. Tagage piisav loomulik valgus akendega ning lisage ka lauavalgusti või seinalambid. Reguleeritav valgustus võimaldab kohandada valgust vastavalt tegevusele.

Laualambid leiad siit muster.ee

Laualambid leiad siit muster.ee



Hoiustamine ja korraldus: Korralik hoiustamine aitab hoida toa korras ja ülevaatlikuna. Lisage riiulid, kapid ja sahtlid, et kõik vajalik oleks hõlpsasti leitav. Kasutage kasti või korve, et hoida väiksemaid esemeid korras.

Riiulid leiad siit muster.ee

Riiulid leiad siit muster.ee



Isikupärastamine: Kaasake laps toa kujundamisse, et ta tunneks end selles hubaselt ja oma ruumis mugavalt. Lubage tal valida mõned dekoratiivesemed või pildid, mis väljendavad tema huvisid ja isikupära.

Fototapeedid leiad siit muster.ee

Fototapeedid leiad siit muster.ee



Motivatsiooninurk: Looge nurgake, kus saab näidata saavutusi, tunnistusi, auhindu ja teisi motiveerivaid esemeid. See aitab lapsel püsida positiivses meeleolus ning näha oma edusamme.



Õdus puhkenurk: Lisage tuppa ka mugav puhkenurk, kus laps saaks lõõgastuda, lugeda raamatut või mängida. Diivan, toolid või padjad võivad olla head nüansid, mis lisavad toale hubasust.



Kokkuvõttes on koolilapse toa sisustamine ja korrastamine oluline osa tema igapäevaelust. Tooge sisse funktsionaalsus, isikupära ja motiveerivad elemendid, mis aitavad luua ideaalse keskkonna õppimiseks ja puhkamiseks. Koos lapsega planeerides ja kujundades saate luua ruumi, kus ta saab edukalt õppida ja olla loominguline.

Sisestatud: 20.08.2023

Muster Sisustussalong

Tel:
679 1746 ,679 1742
Aadress:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Aastal 2024 on sisekujunduses trendiks keskkonnasõbralikkus, minimalism, erksad värvid ja stiilide segunemine. See tähendab mitte ainult inimese loodusläheduse võimendamist, vaid ka keskkonna austamist ning turvalise ja praktilise elukoha loomist. Seetõttu keskendutakse looduslike või uuenduslike tehismaterjalide kasutamisele, mis kestavad aastaid, looduslikule värvipaletile ja mugavale valgustusele. Kõige populaarsemad materjalid on järgmised: puit, betoon, metall, looduslik kivi, ja naturaalsed seinakatematerjalid, samuti autentsed seinamaalingud või nende oskuslik imitatsioon.

Väliköök on õueala süda

Väliköök on õueala süda

Kas kaalute avatud terassi või varjualuse puhkeala vahel? Meie kliimas on vihma võimalus peaaegu iga päev. Suvel on Eestis keskmiselt 25 selget päeva. Seega parem on omada katusealust grillimisala. See, kas saate päeval päikest võtta või mitte, on suur küsimärk kuid grillimist ei tohiks takistada ükski vihmahoog. Grillmaja ei pea olema köetav, kuid parem võimalus oleks õhukindlad seinad ja aknad kui lihtsalt markiis.

Kõigil on teada, et köök on kodu süda. Suvel veedame palju aega väljas ning ka õuealal peab olema oma süda.

vaata kõiki