Artiklid ja uudised

Kaheksa kaunist bambusest põrandaga kodu

MOSO on suurima bambuspõrandate valiku ja edasimüüjate võrgustikuga ettevõte kogu maailmas. Tänaseks oleme tarninud bambuspõrandaid väga paljudesse kodudesse ja kontoritesse. Käesolevas artiklis tutvustan Sulle kaheksat vahvat kodu, mille interjööris mängivad võtmerolli just bambus ja bambuspõrand. Õige bambuspõranda valik sõltub väga palju tulevasest kasutajast. Kas soovid pikki ja laiu laudu või hoopis peenemat ja huvitava mustriga parketti? Kas paigaldad põranda põrandaküttele või eelistad ,,klick” süsteemiga ujuvat põrandapaigaldust? MOSO bambuspõrandate võimalused ja lahendused on lõputud!

Vaata ja loe MOSO bambuspõrandate kohta siit:
Bamboo Supreme avatud vaatega korteris


Interjöörile soojuse ja hubasuse lisamiseks on MOSO Bamboo Supreme Side Pressed Caramel suurepärane parketi valik. Soe välimus loob tuppa hubase ja mõnusa õhustiku. Pigem kitsam, väga stabiilne ja kahekihiline 100% bambusest põrandalaud sobib ideaalselt näiteks vesipõrandaküttega eramusse.


Lisaks bambusest parketile on selles ruumiküllases eramus kasutatud ka kandvaid bambusest prusse klaasfassaadi raamidena.

Tume köögisaar näib hõljuvat otse bambuspõranda kohal, kuna põrand pikeneb katteliistudega. See rõhutab naturaalset välimust ja loob ruumi rahuliku atmosfääri. Veel pilte Supreme põrandast ja avatud vaatega kodust leiad siit.

Bambuspõrand valgusküllases korteris Madriidis

Siin korteris võib näha modernset disaini - üleni valge värvilahendus koos meeldivalt esile kerkivate bambusdetailidega. Bambusest põrand MOSO Purebamboo Plain Pressed Natural ja bambusest lagi moodustavad ülejäänud interjööriga sooja loomuliku kontrasti.

​ Lauaplaadid, kapid ja lagi on valmistatud MOSO bambusest tisleripaneelidest. Bambusest põrandakatet ja paneele saab kasutada samas toonis ja sarnase viimistlusega. Vaata põnevaid bambusest detaile ja parketti siit.

​Äärmiselt vastupidav bambuspõrand puhkemajas

Selle Taani üürimaja omanik valis teadlikult väga tugeva naturaalse bambusest põranda. Külalistele ruumide üürimisel on oluline, et inimesed tunneksid ennast seal koduselt.

Looduslike materjalide kasutamine täiustab kodust ja hubast sisekujundust. Samas peab selline põrand aga vastu pidama ka suurele kasutamisele, eriti juhul, kui hoonet kasutavad paljud külastajad, kes alati ei pruugi põrandaga hoolsad olla. Lisaks sellele on maja osa aastast täiesti tühi, seega ilma ventilatsiooni ja kütteta.

Kõike seda silmas pidades valis omanik põranda lahenduseks MOSO Bamboo Ultra Density parketi, mis on hetkel kõige vastupidavam saadaval olev parkett. Puhkemaja köögis on kasutatud MOSO bambuspaneele köögi tasapinna ja söögilaua plaadina, muutes koduse interjööri harmooniliseks. Vaata seda puhkemaja lähemalt siit.

Bambusest põrand atraktiivses korteris

Need puittalad on igal juhul pilkupüüdvad selles vanalinna korteris Madriidis. Kogu korter on väga maitsekalt renoveeritud. Arhitekt kasutas korteri sisustamisel erinevaid bambusmaterjale, millest just bambuspõrand paistab kõige enim silma.

​Bamboo Elite põranda soe karamelli värv harmoneerub puittalade sooja tooniga. Valge seina osa vastas ja vannitoas on sama tooni, kuid erineva mustriga MOSO vertikaalselt pressitud bambuspaneelidest kapid. Toredaid pilte sellest bambuspõrandaga korterist leiad ​siit.

Ilus põrand kaunis villas

Karged valged seinad, kõrgläikega valge disainköök ja läikiv metallmööbel - eramu, mis võib sooja põranda abil muuta selle moodsa interjööri oluliselt kodusemaks. Avatava fassaadiga lahenduses suubub hoone interjöör otse õuealasse.

​See tähendab, et põrand peab olema vastupidav ja oma välimuselt harmoneeruma väljas asuva terrassiga. Arhitekt valis seetõttu ​Bamboo Elite High Density karamelli tooni kivi tugevusega põranda, mis sobib ideaalselt villa luksusliku välimusega. Vaata lisaks ​siit!

Bambusest põrand linnakorteris

Vaade sellest linnakorterist on sama, mis lugematul arvul suurlinnades asuvatest kodudest - domineerivad betoon ja teras ning aknast vaadates paistavad lõputud tornelamud ja büroohooned.

Selle naturaalse ja looduslähedase ilmega linnakorteri omanikul õnnestus oma äsja renoveeritud eluruumis luua aga hoopis teistsugune miljöö. Külluslike värvide ja looduslike taimedega on loodud loomulik interjöör, mida kõike rõhutab kaunis bambuspõrand.

​Suured ​MOSO Purebamboo põrandalauad on paigaldatud ujuvalt. Väljaspool on terrassimaterjaliks valitud Bamboo X-treme terrassilaudis, mis ühendab sise- ja väliala.
Vaata seda kaunist korterit lähemalt ​siit.

Hele bambusest põrand loodusest inspireeritud kodus


Selle Uus-Meremaal Christchurchis asuva kodu omanik soovis, et tema elamine oleks võimalikult naturaalne ja looduslähedane, kuid valitud materjalid pidid sealjuures olema vastupidavad. Seintel ja lagedel on kasutatud puitu, aga tööpinnad on valmistatud hoopis bambusest tisleriplaadist. Naturaalne High Density ülitugeva põranda värvilahendus ja bambuspaneelid sobivad hästi kasutatud puiduga. Bambusest põrand on oluliselt tugevam klassikalisest puitpõrandast ja seetõttu ka palju kasutuskindlam. ​Vaata veel pilte, sealhulgas bambusest trepp ja bambuspõrandad, ja saad sellest looduslähedasest kodust veel terviklikuma pildi.

Tume bambusest põrand kaasaegses, kergelt sisustatud majas

Kontrastsus muudab disaini põnevamaks ja see väljendub ülihästi ühes Belgia kodus. Selle moodsa, kergelt sisustatud maja esik ja lastetuba on leidnud täiendust Colonial toonis MOSO Topbamboo põranda näol. See on üks kõige tumedamaid bambuspõrandaid, millel on samas väga loomulik välimus. Peaaegu musta tooni põrand on harjatud ja tekstuur loob kauni kontrasti ka sileda valge terastrepiga. Rohkem lähipilte bambuspõrandaga trepist leiad ​siit.


Sisestatud: 05.12.2023

Bambuskeskus - eksootiline sisustus

Tel:
+372 5895 0720
Aadress:
Tervise 30 , Keila, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

 Roheline tulevik ehituses: Kuidas EPD ja Bambuskeskus muudavad sinu ehitusprojekti jätkusuutlikumaks.

Roheline tulevik ehituses: Kuidas EPD ja Bambuskeskus muudavad sinu ehitusprojekti jätkusuutlikumaks.

Ava oma silmad rohelisemale tulevikule: Kas teadsid, et ehitussektor on üks peamisi süsinikdioksiidi heitkoguste allikaid maailmas? Kujutle, kui iga sinu ehitus- või renoveerimisprojekt aitaks kaasa puhtamale ja rohelisemale planeedile. See pole mitte ainult võimalik, vaid muutub järjest olulisemaks tänu EPD-le ehk toote keskkonnadeklaratsioonile ja jätkusuutlikele materjalidele, nagu need, mida pakub Bambuskeskus.

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki