Artiklid ja uudised

Tentest aitab valida sobiva varjualuse aeda, terrassile või üritusele

Pop Up telk Tentest. Allikas: www.tentest.ee

Pop Up telk Tentest. Allikas: www.tentest.ee

Pop Up telk on parim varjualune kauplejale, müüjale või ettevõttele reklaamkandja näol. Suvi on lähenemas ja aeg on valida ning hooldada oma telke, et üritustel ei tuleks ebameeldivaid üllatusi. Endiselt suurima valikuga Pop Up telke leiad Tentestist!
Lisaks laiale mudelivalikuga, leiab ka parima lisavarustuse. Muuda enda müügitöö efektiivsemaks.

Markiis terrassile. Allikas: www.tentest.ee

Markiis terrassile. Allikas: www.tentest.ee

Markiis kaitseb päikese, hoovihmade ning tolmu eest. Mootoriga markiisid on mugavust otsivale inimesele, sest automaatika lubab juhtida puldist. Põhjamaa kliimasse loodud markiiside mudelid, mis on üle 10 aasta Tentest tootevalikus olnud.

Markiis ei vaja ühtegi tugiposti ja paigaldus ei nõua keerulisi ehitusteadmisi, kui otsustad paigalduse ise ette võtta. Kindlasti konsulteeri meie müügijuhiga, et saaksime enne ostu nõua anda.

Päikesevari terrassile või koduhoovi. Allikas: www.tentest.ee

Päikesevari terrassile või koduhoovi. Allikas: www.tentest.ee

Päikesevari loob hubase ja varjulise keskkonna suvekodu, restorani või kohviku terrassile. Kvaliteetsed päikesevarjud leiad Tentestist - meie klientideks on restoranid, kohvikud, ettevõtted ja eraisikud. Oleme tarninud päikesevarjusid üle 20 aasta! Lisaks pakume aastaringset renditeenust ning täisteenusrenti HoReCa sektorile.

Sisestatud: 02.04.2024

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid