Artiklid ja uudised

Minimalistlik metall-puitmööbel


Tänu metalli vastupidavatele omadustele on võimalik kujundada äärmiselt lakoonilise vormikeelega mööblit, mis sobitub maitsekalt nii modernsesse linnakoju kui ka arhailisesse maamajja.


Kombineerides omavahel metall- ja puitelemente on võimalik kujundada sisustus kogu korterisse või eramusse, köögist magamistoani. Samuti on võimalik valmistada vastupidavat välimööblit kasutades tiikpuud, lehist või termotöödeldud puitu koos metallelementidega. Saame kujundada ja valmistada pingid, lauad, väliköögid ja kõik muu aias vajaliku täpselt vastavalt teie soovidele.

Metalltahvli materjali ja selle paksuse optimaalne valik võimaldab saavutada parima suhte mööbli kaalu ja kandevõime osas. Metalldetailid katame vastupidava pulbervärviga. Värvid on võimalik valida läikivad, poolmatid või matid, samuti veidi krobelise pinnaga „Liiv“ matid, mis on kriimustuste suhtes kõige vastupidavamad. Mööbli valmistamisel võib kasutada ka teisi metalle nagu alumiinium või roostevaba teras, mis on kül kallimad, kuid ei vaja tingimata lisa viimistluskihti.

Oleme välja töötanud puitkülgedega metallriiulite süsteemi, mille puhul metalldetailid on täielikult uputatud puidu sisse, vältides nii võimalust ennast metalli servadega vigastada.


Seinale kinnituv mööbel on võimalik kujundada ilma nähtavate kinnitusdetailideta. Mööblisse on võimalik peita hubast meeleoluvalgust lisavad LED ribad.


Kuna metall- ja puitelemendid valmivad erinevates töökodades paralleelselt, siis reeglina on sellisele mööblile võimalik pakkuda lühemat valmimise tähtaega võrreldes ühes töökojas valmiva mööbliga.
Sepad taovad rauda, puussepad voolivad puitu, nende kahe materjali koosmõjul sünnib aga uus ja huvitav kvaliteet.

Ruumi ja mööbli kujundamisega tegelen juba üle 30 aasta, pakkudes samas ka sisustuse valmistamist ja paigaldamist terviklahendusena. Parima tulemuse saavutame alati siis kui alustame sisustuse kujundamist teie ruumis kohapeal. Uute eramute või korterite sisustuse planeerimisel on hea mõte alustada sellega juba arhitektuurse projekteerimise etapis, mis võimaldab teha sisekujundajal koostööd arhitektiga ruumide paremal planeerimisel „seest väljapoole“.

Moderustik OÜ mööblinäidistega on võimalik tutvuda 19-21 aprillil messil Interjöör 2024 Pirital, Eesti Näituste Messikeskuse peahallis, stendis nr 27-C. Kohapeal saan jagada nõuandeid ja visandada mööblit vastavalt teie soovidele.

Parimaid lahendusi seinast seina ja maast laeni soovides,
Marti Kivimägi
Moderustik OÜ disainer, juhatuse esimees
mob. 503 1605
www.moderustik.ee

Pööninguruumi kaldseina järgi kujundatud seinariiul mis on valmistatud
vastavalt raamatusarja „Loomingu raamatukogu“ mõõtmetele.

Pööninguruumi kaldseina järgi kujundatud seinariiul mis on valmistatud vastavalt raamatusarja „Loomingu raamatukogu“ mõõtmetele.


Köögi seinariiulid tammest servakantidega

Köögi seinariiulid tammest servakantidega


Teleri aluskapp metallist küttepuude nishiga

Teleri aluskapp metallist küttepuude nishiga


Tammekülgedega metallriiul raamatutele

Tammekülgedega metallriiul raamatutele


Kodukontori seinariiulid tammekülgedega

Kodukontori seinariiulid tammekülgedega


Metallriiulid esikumööblis, tammekandid

Metallriiulid esikumööblis, tammekandid

Öökapp tammekülgedega

Öökapp tammekülgedega

Mööbli valmimine ideest teostuseni. Tammekülgede ja
metallriiulitega öökapid on kujundatud maast laeni.

Mööbli valmimine ideest teostuseni. Tammekülgede ja metallriiulitega öökapid on kujundatud maast laeni.







Roostevabast plekist köögitööpind sissekeevitatud valamuga kestab
hooldusvabalt aastakümneid. Fotol on 10 aastat kasutuses olnud koduköögi tööpind

Roostevabast plekist köögitööpind sissekeevitatud valamuga kestab hooldusvabalt aastakümneid. Fotol on 10 aastat kasutuses olnud koduköögi tööpind

Õigeaegselt hooldamata jäänud tammetööpind koduköögis, mis on kasutuses olnud kõigest 3 aastat

Õigeaegselt hooldamata jäänud tammetööpind koduköögis, mis on kasutuses olnud kõigest 3 aastat

Sisestatud: 02.04.2024

ModeRustik OÜ - Sisuga Sisustus

Tel:
503 1605
Aadress:
Liiva, Esiküla küla, Hiiumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Palkmaja mööbli eripärad

Palkmaja mööbli eripärad

Palkmajas on ideaalne sisekliima elamiseks ja kokkamiseks! Sisustamisel ilmnevad aga märgatavad erinevused võrreldes teist tüüpi hoonetega. Palkmajade kõige suurem probleem on vajumine. Kõikide naturaalsest puidust horisontaalelementidest kokku monteeritud hoonete puhul toimub õhuniiskuse muutumise tõttu mingil määral kõrgusmõõtude kõikumine. Seda on hea jälgida eriti külmadel talvedel, kui õhuniiskus on kõige madalam ja ruumi kõrgus veidi väheneb.

Stiilsed kvaliteetköögid firmalt Moderustik

Stiilsed kvaliteetköögid firmalt Moderustik

Valmistame eritellimusmööblit rahulikul Kassari saarel. Asukohast lähtuvalt ei saa me võistelda kõige odavamate pakkujatega, seetõttu oleme keskendunud kvaliteedile ning leidlikele lahendustele. Tegeleme iga kliendiga personaalselt - tuleme enne tööde alustamist teie juurde kohale ruumi ja stiili hindama. Tutvustame teile meie võimalusi materjlainäidiste põhjal ning vajadusel teeme uued värvi- või vorminäidised enne tellimuse lõplikku vormistamist. Üritame oma töös ühendada Eesti stiili ning kultuuriruumi Euroopa ja Skandinaavia kvaliteediga.

Moderustik - unikaalne retroköök sinu koju

Moderustik - unikaalne retroköök sinu koju

Kui planeerite uut kööki ja teil on esmapilgul lahendamatuna tunduv soov, siis olete õiges kohas - teid aitab Moderustik. See on kaasaegselt mugava mööblifurnituuri baasil arhailises stiilis moodulmööbel, mille loomise idee tekkis ligi kolmekümne aasta jooksul oma ala parimate praktikutega tihedas koostöös eritellimusmööblit kujundades ja valmistades. Moderustikut iseloomustavad lühidalt kõige paremini sõnapaarid modernne sisu ja rustikaalne välimus.

vaata kõiki