Artiklid ja uudised

Kolm asja, millele külaliskorterit sisustades mõelda

Ehitades, renoveerides või remontides külaliskorterit jõuad ühel hetkel sisustusvalikuteni. Kuigi külaliskorterite armastatud omapäraks on see, et võrreldes steriilse ja iseloomutuna tunduvate hotellitubadega on külaliskorterid alati oma omaniku nägu, võiksid sa arvestada külaliste mingite eelistuste ja soovidega.


Miks valida kvaliteet?
Külaliskorterisse kallima seadme ostmine võib algul tunduda liig ning on loogiline karta, et külalised ei oska asju hoida ja lõhuvad kalli tehnika ära. Samas, odav toode jätab halva mulje ning halva kvaliteediga tehnika laguneb kiiresti, mistõttu pead varsti nii või naa tegema uue väljamineku. Kvaliteetset lahendust osatakse aga hinnata ja see võib sulle isegi kasulikumaks osutuda.

Heaks näiteks on varstolmuimeja. Kuigi sa oled oma plaanidesse sisse arvestanud vajaduse korterit koristada, siis keegi ei taha käia prahikihiga kaetud põrandal või astuda üle köögis maha aetud kohvipurust. Säti külaliskorterisse nähtavale kohale Airvitamin lehelt valitud tolmuimeja ning võid olla kindel, et külalised, eriti need kes on seal pikemaajalisemalt, on igati valmis kogemata tekitatud segaduse ära koristama.

Miks pakub Airvitamin just varstolmuimejaid? Võrreldes tavalise tolmuimejaga on juhtmeta varstolmuimeja kompaktne ja lihtne kasutada ehk tõenäosus selle kasutamiseks on kohe kordades suurem. Eriti kasutajasõbralik on valida mudel, millel on integreeritud käsitolmuimeja ning mis tuleb erinevate otsikutega.

Paku külalistele killuke luksust
Kuigi külaliskorter ei ole hotell, ei tähenda see, et külalistel oleksid palju väiksemad ootused. Hea mulje ning positiivse kogemuse tagamiseks võid sa mõelda, mida saaksid omalt poolt pakkuda, et sinu külaliskorter hotelliga võrreldes kuidagi alla ei jääks.

Üks asi, mis hotellides pea alati olemas, on föön. Airvitamin veebilehelt leiad valiku fööne, koolutajaid ja ka sirgendajaid, mida oma külaliskorteris pakkudes jääd kindlasti meelde ka neile, kes ootavad tavalisest rohkem luksust ja on nõus selle eest maksma.

Teine, veidi tavapärasem, luksus on kohvimasin. Kui sa ei taha investeerida sadu eurosid täisautomaatsesse espressomasinasse, on teisigi valikuid. Vaata näiteks kapselkohvimasinaid (ära unusta, et sa peaksid siis ka kapsleid pakkuma), presskannu või kõige tavalisemat filterkohvimasinat. Kui need tõesti ei ole võimalikud variandid, kaalu teepakkide kõrvale kolm-ühes kiirkohvide pakkumist.

Lihtsad tarvilikud ja praktilised lahendused
Külaliskorteri kasutajatel ei ole alati aega maa ja ilm. Ükskõik kas ees ootab töökohtumisi täis päev või kiirustatakse vaatamisväärsustega tutvuma, igatsetakse köögitehnikat, mis aitab anda päevale kiire stardi.

Jah, vett saab keeta ka pliidi peal või soojendada mikrolaineahjus, ent veekeetja on sedavõrd elementaarne lahendus, et oleks viga see ostmata jätta. Soovides pakkuda külalisele mugavamat kogemust, vali reguleeritava temperatuuriga veekeetja.

Samamoodi võiks olemas olla röster. Piisab täiesti tavalisest rösterist, sest mida rohkem on funktsioone ja valikuid, seda rohkem on külalisel võimalusi rösteri kasutamisega eksida.

Kolmas kiiret tegutsemist toetav kodutehnika on muidugi mikrolaineahi. Jah, toitu võib soojendada ka pliidi peal või ahjus, ent mikrolaineahi on kordades efektiivsem, mugavam ning ohutum.

Sisestatud: 15.04.2024

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki