Artiklid ja uudised

Võida diivan Cosmo!

Sisustus- ja disainiajakiri Diivan loosib oma tellijate vahel välja diivan Cosmo komplekti.

Kõik, kes tellivad ajakirja vähemalt aastaks osalevad maikuus suures Oot-Oot Studio diivanikomplekti Cosmo loosimises. Komplekti väärtus on 1755€ ja võitja saab ise valida omale sobiva kanga.


Lisainfot loosimise kohta leiab SIIT >>>

Ajakiri Diivan on mõeldud kõigile, kellele pakuvad huvi sisekujundus ja disain ning kes soovivad oma kodu loovalt ja maitsekalt sisustada. Ajakirjast leiad professionaalsed interjöörid, innovatiivsed disainiideed, elustiilirubriigi kvaliteediarmastajatele ning Eesti parimad kodusisustused.


COSMO on mööblidisainerite Marko Ala ja Joonas Torimi poolt loodud kvaliteetdiivan, mis valmib Eestis käsitööna. Oma saledale vormile vaatamata, on Cosmo äärmiselt mugav. Diivani ergonoomika on läbitöötatud toetamaks hästi nii üla- kui alaselga. Tugev diivaniraam on konstrueeritud täispuidust ja vineerist. Istmepõhja ja seljatoe sees on kasutuses metallist sik-sak vedrud. Cosmo on polsterdatud pikaealise kõrgema klassi HR porolooniga. Täispuust treitud jalad on spetsiaalselt välja töötatud Cosmo mudeli jaoks. Valikus on tamm ja pähkel. Diivanit saab kombineerida Cosmo ruudu- või ristkülikukujulise jalatoega, mida võib kandikuga täiendades kasutada ka diivanilaua asemel. Diivan on saadaval kahe- ja kolmekohalisena.

Rohkem informatsiooni Oot-Oot kodulehelt >>>

Sisestatud: 18.02.2014

Oot-Oot Stuudio

Tel:
5373 0049
Aadress:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

8 KÜSIMUST OOT-OOT STUUDIO LOOJALE, DISAINER MARKO ALALE

Marko Ala on üks kahest Oot-Oot Stuudio loojast. Oot-Oot Stuudio on disainmööbli firma, mille tooted on nii disainitud, kui ka valmistatud Eestis. Oot-Oot Stuudio tegutseb väikese viiepealise kollektiiviga Tallinna kesklinnas Rävala pst 7 ja nende tugevuseks on kindlasti see, et kõigil Oot-Oot Stuudio inimestel on disainiharidus. Mööblidisainiga konkreetsemalt tegelevad kolm disainerit Marko Ala, Joonas Torim ja Mihkel Mölder. Esitasimegi Marko Alale 8 küsimust, et tema ja Oot-Oot Stuudio kohta rohkem teada saada.

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

KUIDAS LEIDA IDEAALNE DIIVAN?

Kui ees on diivani vahetamine või uue soetmine, võite leida ennast küllaltki keerulisest olukorrast. Valikuid on ju turul mustmiljon. Kuidas aga tunda ära see ideaalne diivan?
Diivaneid on erineva ergonoomikaga ja selleks, et leida omale sobiv, tuleb selgeks teha, kas eelistad midagi pehmemat või jäigemat. Suure istumissügavusega diivanit, et mõnusalt lebotada või klassikalist kitsast diivanit. Nii sule-, verdu- kui poroloondiivanid on väga erineva tunnetusega. Ei saa väita, et üks on parem kui teine, vaid tuleb lihtsalt proovida ja leida endale meeldivaim.

vaata kõiki