Artiklid ja uudised

Milliseid trende toob alanud aasta sisekujunduses?

Kodu ja selle sisekujundus mängib inimeste eludes palju suuremat rolli kui endale ette kujutada oskame. Kodu on meie kindlus - turvaline ja hubane koht, kus me tunneme ennast hästi. Kodu on koht, kus kogume jõudu, et astuda uue päeva väljakutsetele vastu.

Kindlasti on kodu ka koht, mida me armastame ning mida kujundame oma iseloomule, hobidele ja vajadustele vastavalt. 

Mida aga toob meile alanud 2022. aasta sisekujunduse maailmas?

Taaskasutus ja tarbimise vähendamine
Taaskasutus ja tarbimise vähendamine on ka käesoleva aasta sisekujunduse märksõnadeks. Kuidas aga tarbimist vähendada? Vaata kriitilise pilguga üle, mida sa tegelikult vajad. Sisustuse soetamisel järgi põhimõtet, et see oleks funktsionaalne ja läbi mõeldud. Üheks heaks võimaluseks on valida endale kvaliteetne, kauakestev ja ajatu disainiga täispuidust mööbel.

Lihtsus ja puhtus
Värske õhk, puhas vesi ja turvaline keskkond meie kodudes on tänapäeval olulisteks teemadeks. Loomulikult peegelduvad need ka sisekujunduses. Lihtne lahendus ei pea olema sugugi igav. Näiteks sobib heleda peitsiline Maddie kummut ideaalselt nii aktsendiks tumeda seina taustal, kui ka taustaks väiksematele värvilistele dekoratsioonidele. Omanäoline diivanlaud Pascal Sofa. sobiks aga hästi pilkupüüdvaks elemendiks sinu elutoas.

Scandi boho
Aina suuremat populaarsust kogub Scandi boho stiil. Boho stiiliks nimetatakse boheemlaslikku vaba laadi. Kuigi esialgu võib tunduda, et selline “vaba filosoofia” ei sobi skandinaavia maja rahuliku ja minimalistliku meelega, siis neutraalselt heledad pinnad on suurepäraseks taustaks lõunamaisele värvirikkusele. Sulades hästi kokku, toovad need kaks vastandstiili sisekujundusse täiesti uut kõla.


Soojus ja hubasus
Põhjamaises kliimas on alati soovitud enda ümber kestva disainiga natuaalsetest materjalidest esemeid. Käesoleval koroonaajastul muutusid meie kodud kohtadeks, kus soojus ja hubasus mängivad eriti tähtsat rolli.
Selleks, et kodus oleks mõnus olla, kasuta soojemaid toone ja naturaalseid materjale. Soojade toonide hulka loetakse oranžid, punased, kollased ja nendele lähedased toonid. Naturaalsetest materjalidest eelista täispuitu ja ehedat nahka.

Kuigi teatud trendid on hetkel rohkem populaarsemad, kui teised, siis heaks uudiseks on see, et kõik on moes.
Ole julge, katseta, sega erinevaid stiile ja lisa värve oma ellu!

Sisestatud: 19.01.2022

Unolik OÜ Tallinna ja Tartu esindussalongid

Tel:
5191 1255
Aadress:
Pärnu mnt 238, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki