Artiklid ja uudised

Home&you soovitab valida köögi sisustamisel minimalistlik stiil.


Kas otsite huvitavaid ideid oma köögi sisustamiseks? Avastage minimalistlik stiil!

Järgides mõnda põhireeglit, saate kerge vaevaga luua esteetilise ja funktsionaalse ruumi ning vältida ülepaisutamise efekti, mis on väikestes interjöörides tavaline probleem. Otsige minimalistlikke köögitarvikuid!

Mõnikord on vähem rohkem! Kvaliteet ennekõike!
Valides minimalistlikku kööki seadmeid ja tarvikuid, pöörake erilist tähelepanu nende töö kvaliteedile. Edu võti on valida mõned elemendid, mis on multifunktsionaalsed ja teenivad teid aastaid.

Veenduge, et teie köögitarvikuid iseloomustab lihtne disain. Ebavajalikuks osutuvad kaunistused, pilkupüüdvad mustrid või uhked detailid. Las valitseb praktilisus ja hea maitse..


home&you-st leiad terve valiku minimalismi vaimus disainitud ning samas väga funktsionaalseid ja kvaliteetseid tooteid. Need on näiteks erinevateks töödeks mõeldud noakomplektid, mugavad elektriveskid, milles saab korraga jahvatada soola ja pipart, või lihtsad täispuidust vaagnad puuviljade jaoks. Köögilauale asetatuna on need alati käepärast ega häiri samal ajal teie ökonoomse ja minimalistliku ruumi nägemust.


Minimalistliku ruumi oluline reegel on täiuslik kord!
Seega veenduge, et nähtavale jääksid ainult kõige vajalikumad elemendid. Kõigile teistele kappides ja sahtlites leiduvatele asjadele leidke eraldi koht. Köögiruumi korrastamiseks vali ühesugused erineva mahutavusega anumad, millest on abi lahtiste toodete esteetilisel hoidmisel. Kõik selle – nagu ka lihtsad, minimalistlikud suhkrukausid ja võinõud leiad home&you-st.

Huvitav lahendus on ka spetsiaalsete lahtritega varustatud nõudepesuvedeliku dosaator koos švammi ja harjaga. Tänu sellele on kõik, mis on nõudepesul kõige olulisem, käepärast, esteetiliselt paigutatud ja täiuslikult organiseeritud. Selline tarvikutega dosaator on funktsionaalne ja pilkupüüdev, sobides igasse kaasaegsesse kööki.

Stiilne kontrastide mäng
Kui unistate minimalistliku lihtsalt sisustatud köögist, valige must-valged elemendid. Selline kontrast rõhutab suurepäraselt vormi ökonoomsust. Samuti võite sirutada käe puidu poole, mis lisab paigutusele rohkem soojust ja muudab toore interjööri hubasemaks.

home&you-st leiate köögiaksessuaare, mis sobivad ideaalselt sellise ruuminägemusega, ühendades musta ja valge mängu loomuliku sooja pruuni varjundiga. Tutvu Home&You valikuga siin

Sisestatud: 19.09.2022

Home&You Sisustuspoed

Tel:
603 4788
Aadress:
Suur-Sõjamäe 4, Ülemiste keskus, I korrus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Esimesed kevadmärgid juba näitavad end ja Home&You -sse saabub iganädalaselt uusi värskeid sisustustooteid.

Esimesed kevadmärgid juba näitavad end ja Home&You -sse saabub iganädalaselt uusi värskeid sisustustooteid.

Leidke sisemine rahu "Slow Ritualsi" kollektsiooniga, mis on inspireeritud väikestest igapäevastest rituaalidest. Rahulikud maatoonid ja looduslikud tekstuurid loovad atmosfääri, milles aeg möödub aeglasemalt. Slow Rituals ümbritseb teid soojade beežide, pruunide ja rohekate toonidega. Ruum, kus igal detailil viitab rahulikule elurütmile. Kevade hingust juhatavad Slow Rituals kollektsiooni suurepäraselt sisse #rawspring värviaktsendid. Tähistage uue hooaja saabumist rahuliku roheluse ja taimemotiividega.

vaata kõiki