SOOVITA HEAD ...

A-Ruut

kriss 01.08.2007 16:05

Olen varem sellest firmast kapi karkassi tellinud ja siis sujus kõik kenasti. Teenindaja oli hea suhtleja ja teadis mida pakub, uuris mida soovin ja oli üleüldse asjatundlik. Maksin muidugi vist päris palju aga kuna muud võimalust sel hetkel polnud, siis jäi nii.
Otsisin selle firma taas üles kui soovisin esikukappi. Kuna mugavam oli minna Tulika tänavale, siis sinna läksin. Esiteks ei saanud arugi milline on uks kust sisse peaks minema, sest see meenutas mingit tagahoovi ust (uksel muide silti polnud). Kui siiski sealt sisse marssisin, siis haigutas seal üks igavlev teenindaja. Absoluutselt apaatne, ei teadnud ta kapi tagaseina materjali kohta ka midagi. Teatas vaid et mina ei tea ega oska midagi. Mind materjalid ei huvita, ma oskan vaid materjali kulu ja summat välja arvutada. Ja pole teile vaja ei kapi tagaseina ega kapipõhja, milleks. Kui selles firmas miskit ei muutu, siis seda soovitada küll ei julge. Kurb.

Tsiteeri

Sille 02.08.2007 18:15

Hmm...kahju kuulda. Minul on küll just vastupidi väga positiivsed kogemused Aruuduga. Tellisin juunis kapi sõbra soovitusel just sealt. Teenindus sujus, tähtajaks tehti valmis ja pandi paika. Kvaliteedi üle ei saa ka nuriseda.

Tsiteeri

Mall Truija 02.08.2007 23:54

Väga vabandame tõesti nende klientide ees, kes ei ole olnud meie teenindusega rahul või on tekkinud mingeid komplikatsioone seoses materjali puudumise või muude asjaolude tõttu. Kapi tagapõhjade kohta niipalju, et kui teil on maast laeni liuguksed ees ning taga on ilus sein, mis ei vaja varjamist, pole vaja tellida eraldi seina sinna juurde, mis tegelikult võtab maha omakorda Teie sügavust ning lisab hinnale veel umbkaudu mitu tuhat krooni. Hind sõltub ruutmeetritest ja kui Teil on tõesti vaja seda seina ning rahas ei pea kokku hoidma, oleme alati selle seina teinud ja teeme ka edaspidi. Haigutamise kohta võime kindlalt väita, et me ootame kliente oma salongi juba sellepärast, et oleks kellegagi arutada ja vestelda nendel teemadel, sest lihtsalt 9 tundi salongis üksi istuda ei ole üldse meeldiv. Ja me ootame väga inimesi sinna. Ja tõesti, esitatakse igasuguseid küsimusi, mida ei oska oodata.. aga vastused, millele me pole automaatselt pädevad vastama, oleme me uurinud välja alati. Ei tea ju me keegi kes, kus ja kuna mingi küsimusega tulla võib.. Täname igaljuhul Teie arvamuste eest ning võtame need teadmiseks, et muuta olukord meie salongis paremaks :)

Aruudu klienditeenindaja

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.