SOOVITA HEAD ...

Kümblustünn

www.benexter.ee 19.09.2007 23:45

Kümblustünn on mõeldud aastaringseks kasutamiseks, kuna tünni sees on puuküttega ahi, mis soojendab vett. Kõige tähtsam on, et tünn väikseks ei jääks, seega tuleks valida vastavalt vajadustele õige tünni suurus. Valikus on Siberi lehisest valmistatud tünn kui tõeline „Siberi pärl”, kergelt põletatud kirju tünn „Sebra”, eksklusiivne termopuidust roostevaba sisuga tünn ja kuusest valmistatud kümblustünn.
Hästi sobib kokku kümblustünn ja tünnisaun, sest hea leil saunas annab lisaväärtust. Kümblustünni saab kasutada sauna juures ka külmavee basseinina.
Elamus kümblustünnis on ühest küljest rahustav, värskendav ja tervendav, teisest küljest ekstreemne - kuumas vees mõnulemine olenemata välistemperatuurist ja ilmatikutingimustest loovad meeldiva elamuse kõigi jaoks.

Tsiteeri

hm, 06.12.2007 17:55

olen sellises tünnis passides nõva rannas päiksetõusugi näinud, igaljuhul väääga väärt asi..

Tsiteeri

ja 16.04.2011 17:45

at kuda???

Tsiteeri

ja 16.04.2011 17:45

at kuda???

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.