SOOVITA HEAD ...

Klaasi kasutus eramus?

Robbie 24.01.2009 21:06

Tere siinsed!

Asun sisustama äsjavalminud eramut, ning kuna üks lemmikmaterjalidest on klaas, olen otsustanud seda kasutada. Kas kellelegi siin on kogemusi sarnase ettevõtmisega? Võib-olla kellelgi mõni edukas koostöö mõne sellise ettevõttega, kus osatakse soovitada erinevaid lahendusi ning võib-olla on olemas firma, kus oleks oma sisekujundaja? Hetkel avastanud järgmised firmad : Aira Klaas, Eesti Klaas klaaslahendused, Klaasruum.... Ons kellelgi kogemusi selle nimistuga?

Kõik vastused teretulnud:)
Robbie

Tsiteeri

elisa 28.01.2009 21:32

Tere,

ka mul on lemmikmaterjal klaas ning alles sattusin juhuslikult www.lariaare.ee lehele. Galeriid vaadates jäi tehtud töödest igati kvaliteetne mulje. Kahjuks ei oska midagi öelda ei hindade ega ka teeninduse kohta...

Tsiteeri

Klaasprojekt Oü 30.01.2009 16:34

Tere,

Toodetes ühendame klaasi, alumiiniumi, roostevaba metalli ja puidu. Valmistame oma tooteid vastavalt kliendi vajadustele ja soovidele. Oleme püüdnud jõuda selleni, et tänapäeva kiire elutempo juures oleks kliendil võimalus tellida kõik ühest kohast.
Kőik tooted valmistatakse lähtuvalt iga kliendi erivajadustest, mis tähendab toodete ideaalset sobivust antud interjööri ning vastavust ruumi funktsioonidest ja ehituslikest lahendustest tulenevatele nőuetele.

Lugupidamisega
Klaasprojekt OÜ
www.klaasprojekt.ee

Tsiteeri

E. 08.02.2009 01:20

Sitt firma Teil KLAASPROJEKT OÜ, kui oma reklaamteksti teiselt kodukalt Copyga võtate!

Tsiteeri

Klaasprojekt 08.02.2009 22:25

Lugupeetud, E

Esiteks on teks meie poolt kokku pandud ja kui teil E....... nii kehvasti läheb siis ei ole mõttet siin teisi mustata.
Paljudel sarnastel firmadel tekst sarnane kuna tegemist ühe ja sama tootega ehk klaasiga.

Lugupidamisega,
Klaasprojekt OÜ

Tsiteeri

to klaasprojekt 09.02.2009 02:42

mustata? teil on sõna sõnalt tekst teise firma omaga sama!

Tsiteeri

Kritiseerijale! 09.02.2009 10:29

Tere,

Isiklikult ei näe ma kohe kuidagi, mis on teostatud töödel seost sellega, mis tekst on mõne firma kodulehel. Väga kitsarinnaline siin see üks kodanik E, kui kadedus teiste tööde üle nii suur siis võiks nurka häbenema minna ja üritada end vaos hoida, mitte teisi sõimama kukkuda. Olen kõnes oleva firmaga kokku puutunud ja võin öelda, et nii töömehed kui teostatud tööd olid vägagai soovidele vastavad. Ega nad kodulehte ei paigalda :), aga ju pole siis mitte millegi paremaga tegeleda kui viriseda ja vinguda siin. Soovitaks soojalt kodanik E, suunduge mõnda vabaaja portaali nagu delfi või elu 24 kommenteerima, seal on Teile parem teemade valik :) ja kindasti rohkem võimetekohane, kui siin valesid loopida :) :). Kuni ise pole näinud millega mõni firma tegeleb võiks oma teadmised ja eelarvamused ning kitsarinnalisuse oma teada hoida :)

Tsiteeri

Klaasprojekt 09.02.2009 11:01

Tere,

E..

Leitsime teksti millega sarnane (tegemist siis firma MKC uksed) laseme ära selle muuta ja soovime edu teile.
Vabandame väga.

Lugupidamisega
Klaasprojekt OÜ

Tsiteeri

To Klaasprojekt 09.02.2009 14:42

Tere-tere

Just nimelt:)
Ja ega siis mina ei tulnud siia kive loopima või muud sarnast. Eesti ettevõtlusturul on hullamidki näiteid tuua, kus tehtud tööde galeriis on olnud konkureeriva firma tööd jne.
Arvan, et see on selline omakohtu case, ehk et vaevalt keegi asub juuksekarva läbi õigusorganite lõhki ajama, pigem langetab siin lõpptarbija oma "kohtuotsuse", kust ja mida tellida.

Klaasprojektile jõudu jaksu!
E.

Tsiteeri

Klaasprojekt 09.02.2009 15:26

Tere,

Seda kindlasti aga enne kui kedagi S... sõimata oleks võinud viisakalt ühendust võtta!!!

Teiel ka jõudu ja jaksu MKC Uksed.


Klaasprojekt

Tsiteeri

E. 09.02.2009 15:38

Ei ole selle firmaga seotud ega ka olnud. Kliendina uurisin nii teie kui teie konkurentide lehti.

Tsiteeri

to E. 09.02.2009 16:16

Paraku nii kui see firma nüüd tahab siis võib sulle laimu eest süüdistuse esitada. Kuna sul ei ole alust nii neid sõimata. Ja IP aadress näitab täpselt ära kes saatis kust kohast. Ja mina ka ei saa aru miks sõimata mingit firmat kui sul pole seos mitte kummagagi. See rohkem nende firmade vaheline asi mitte eraisiku või mis??

Tsiteeri

Marko Trutnev 09.02.2009 19:11

Tere head Inimesed.

Peale Klaasprojekt OÜ härrastelt saadud KURJA e-kirja sain ka mina teada toredast foorumist sisustusweb´i keskkonnas ja firmast nimega Klaasprojekt OÜ . Palun tulge mõistusele - nii minul isiklikult kui MKC Uksed OÜ töötajatel on kindlasti parematki teha kui teisi kiruda. Võin 101% kinnitada , et kodanik E. ei ole meie meeskonnast ega ka tuttav mitte. Aga siiski tänan ma teid kõiki MKC´le tehtud tasuta reklaami eest. Edu teile.

Lugupidamisega
Marko Trutnev
MKC Uksed OÜ
juhataja

Tsiteeri

Klaasprojekt 09.02.2009 20:23

Tere,

Nagu sai Markoga räägitud, teeme meie endast kõik, et leida üles laimaja ning saab antud isik ka vastavalt karistatud. Meie teeme MKC Usted OÜ koostööd ja ei ole põhjust nendega tülitseda.
Tegemist igati väärt firmga.

Klaasprojekt OÜ

Ning soovime edu sellistele kritiseeriatele, peagi kopputab teie uksele Politsei.

Tsiteeri

E. 10.02.2009 14:12

Õpime eesti keelt natukene.
Laim on mittetõene e. väljamõeldud jutt, mis on sihilikult kellegi mustamiseks levitatud! Kus siin selline asi on? Fakt on, et kahel kodulehel (milledest üks on vanem, teine uuem), on sõnasõnalt samasugune tekst. Mis see minu asi on? Polegi, naljakas aga küll. See tekst on samasugune autoritöö, nagu tehtud tööd ja neist tehtud pildid. Kogu lugu! Minuarust kukkus asi isegi hästi välja, kui teil Klaasprojektis sellisest asjast aimugi polnud ja et nüüd saate oma tekste muuta, et selline jutt muutuks möödanikuks.
Politseil on vist asisemaid asju ajada, kui võtta menetlusse avaldusi, mis hetk hiljem oma olematu sisu tõttu "unustatakse".

Head!
Teeme lukku:D

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.