Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Lustlik interjöör

Lustliku ja ülepingutatud sisekujunduse vahel on piir, mida võib vahel tahtmatult ületada. Siin on Sulle nõuandeid, kuidas lisada oma modernsesse elamisse vürtsi liiale minemata.

Süsti nooruslikkust ja eredaid värve
Kollased, roosad, lillad ja oranžid on kõik värsked ja lahedad toonid, mis võivad olla lõbusad, kui neid kasutada seinadel, patjadel või valgustitel. Kindlasti ei tohi aga nendega liiale minna, sest muidu võib kodus olemine silme eest kirjuks võtta. Näiteks võiks värvida eredas toonis vaid ühe seina või osta silmatorkava värviga diivan ja tugitoolid. Kui aga pole julgust kohe asuda suurte tegude kallale, siis võiks katsetada, kuidas kodune õhkkond tundub, kui panna sinna värvilised padjad, valgustid või muud väiksemad detailid


Kasuta ka mustreid
Triibud ja ringid on sisekujunduses hetkel väga ajakohased ja toovad igavasse tuppa uut elu. Praegusel ajal pole tapeedid küll väga populaarsed, kuid ka neid võib olla põnevates mustrites ja värvides ning need mõjuvad väga efektselt.
Kontrast, kontrast, kontrast!
Kontrastsed värvid lisavad igale ruumile elu ja isikupära. Lisa üllatavaid kollase laike üleni valgesse ruumi või mängi lilla ja kollase kombinatsiooniga. Kui on plaanis katsetada värvikontraste suurtel pindadel, siis oleks otstarbekas küsida nõu ka värvispetsialistilt.



Detailid
Turult või taaskasutuskeskusest võid leida huvitavaid ja originaalseid sisustuselemente nagu näiteks mõni omanäoline vaip, vaas, valgusti, kapp või tool. Mõnikod piisab toale särtsu andmiseks ka ühest väga efeksest elemendist, mille ümber kogu ülejäänud tuba kujundada.
Nagu iga asjaga, peab ka siin oskama piiri pidada. Kui lisad kodule lõbusaid elemente, on kõige parem alustada väikestest asjadest ja siis minna üle suuremate tööde juurde, et muutus areneks loomulikult.



Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: padstyle.com
http://www.iransdesign.com/
www.aboutdesigninterior.com
http://www.juvandesign.com/
http://diaryofasmartchick.com/wp-content/uploads/2009/08/fun-home-design.jpg

Sisestatud: 08.08.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki