Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Geniaalsed sahtlid ja riiulid

Kui otsite vaid ühte mööblieset, mis muudaks teie kodu või kontori põnevamaks ja stiilsemaks, siis siin on Teile hulk häid mõtteid omapäraste riiulite ja sahtlisüsteemide näol.

Keiji Ashizawa disain

Keiji Ashizawa disain

Kui tavaliselt kuuluvad sahtlid kapi juurde, siis näteks Raw Edges disainistuudio on loonud ebatavalised mööbliesemed, mis jätavad mulje nagu sahtlid välja tuleksid põranda seest. Need on ühtlasi nii originaalsed, lihtsad kui ka elegantsed. Sahtleid on erinevas suuruses ja neid saab kasutada nii traditsioonilises kui ka modernses sisekujunduses.

Raw Edge disain

Raw Edge disain

Kui tavaline riiul ja sahtlisüsteem ei ole teps mitte see, mida Te oma kaunis kodus näha tahaksite, siis on disainerid mõelnud Teie jaoks välja täiesti ainulaadseid lahendusi.

Raw Edge disain

Raw Edge disain

Keegi meist ei soovi, et nende raamaturiiul ümber kukub, kuid riiulid, mis jätavad sellise mulje nagu hakkaksid kukkuma, on sisekujunduses väga põnevad. Kuigi kogu see kupatus võib välja näha ebakindel, siis on riiulid väga vastupidavad ning jaksavad kanda hulka raamatuid või miks mitte veinipudeleid ;)

Alejandro Gomez disain

Alejandro Gomez disain

Inga Sempé disain

Inga Sempé disain

Alexander Sicki disain

Alexander Sicki disain

Kuna ruumipuudusest ei saa üle ega ümber, siis on sisekujundajad koostöös disaineritega mõelnud funktsionaalsetele lahendustele ka riiuleid kujundades ning on peitnud neid muu hulgas nii vanni alla, diivani alla kui ka trepiastmetesse või trepina kõrgustesse, et kasutada ära kogu ruum vertikaalis.

Younes Duret disain

Younes Duret disain


Ka vanadele esemetele uue elu andmine on tänapäeval väga moes ning vanadest kohvritest tehtud sahtlid näevad välja korraga nii modernsed kui ka antiiksed ning sobivad seetõttu kaunistama erinevas stiilis kodusid.

James Plumb disain

James Plumb disain

Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod:
freshome.com
ingasempe.fr
malaganadesign.com
homedesigncorner.com
creosa.com
carsmach.com
younesdesign.com
homezinterior.com

Sisestatud: 22.02.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki