Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Tahvlivärvi nutikad kasutusvõimalused

Lähenev sügis suunab meid peagi enam tubaste toimingute juurde.
Kui vaatame kodus ringi, siis ilmselt avastame, et taas vajaks korrastamist kapid ja panipaigad. Miks mitte võtta perega kasutusele mõni mõnus süsteem, et igal asjal oleks oma koht ja pereliikmetel oleks kerge tuvastada, millised asjad asuvad ühes või teises kapis või sahtlis.

Üheks väga vahvaks võimaluseks on kasutada tahvlivärvi sahtlitel või kapiustel, et kriidiga sinna vastavalt vajadusele sildistusi, sõnumeid ja nimekirju visandada.



Sel moel on ju väga mugav märkida, mida antud kapist või sahtlist leida võib ning kelle asjad seal hetkel asetsevad ning kui tekib tahtmine asju ümber paigutada, siis nimetuse kustutamine on imelihtne.
Hea moodus märkida ka kapi uksele, mis sealt otsa on saanud ning vajaks ostmist.




Ka purgid, lillepotid, hoiukarbid kannatab võõbata üle tahvlivärviga ning sel moel neid sildistada ning neis orienteerumise köögis või sahvris lihtsamaks teha.


Teisalt võib tahvlivärv olla ka kui vahva rahasäästmise nipp interjööri ilmestamisel.
Näiteks kui vannitoast on puudu veel peegel, siis joonistage see sinna, kuniks peegli soetade :)

Võime kasvõi iga päev joonistada ja kirjutada uue pildi ja sõnum ning üllatada seeläbi oma kaaslasi, külalisi. See on üks lihtsamaid viise muuta oma kodu vahvaks ja rõõmsaks ning omanäoliseks.



Kriidiga seinale joonitud kalender nädala- või päevakavaga on samuti väärt katsetamist kodukontorites ja töötubades.


Tahvlivärviga kaetud sein või uks annab meile ka vahva võimaluse jätta pereliikmetele toredaid sõnumeid.


Tahvlivärv annab teile vabaduse ja võimaluse olla loominguline ja mitmekülgne ning panna ruum ja asjad kõnelema.





Loomingulisi interjööre ja positiivseid elamusi Teile!

Koostanud: Marika Poom, Sisustusweb
Fotod:
www.brightboldbeautiful.com
www.thetrendyhome.com
www.projectnursery.com
www.myhomerocks.com
www.indulgy.com
www.hgtv.com
blog.brightnest.com
mysweetsavannah.blogspot.co.uk

Sisestatud: 31.08.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki