Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Moodne kuubikvoodi ateljeekorteris

Väikeste ja avarate korterite sisutamisel tuleb hoolikalt läbi mõelda, kuidas oma igapäevaste toimingute ja vajaduste jaoks luua eraldi privaatne ruum. Selleks saab kasutada väga erinevaid lahendusi: näiteks kasutades ettetõmmatavaid kardinaid, lükanduksi, seina sisse tõstetavaid voodeid ja kappe või sahtleid, mida saab veeretada või peita sobivasse kohta. Kõik selleks et väikesel pinnal võimalikult palju toiminguid teostada. Samas arvestades väiksema eluaseme kulusid on nii ka säästlikum.

Toome siinkohal ühe väga leidliku näite, kuidas on lahendatud väikeses, samas avaras ateljeekorteris magamisase.

Kui teil on avara ruumiga väike korter, siis kuubikvoodi võiks olla suurepärane lahendus luua privaatne ruum.
Selline mobiilne kuubikvoodi vajab vähe ruumi ning talle on paigaldatud rattad. Seega saate teda liigutada vastavalt vajadusele mis tahes suunas või asendis.


Suur ja avatud ruum ei kaota sellega avarust, kui ruumi on tekitatud privaatne ruum, pigem rikastab ruumi hea värvivalikuga.


Kuubikvoodit saab veeretada sobivasse kohta ja asendisse, soovi korral ka avatud akna alla avarust nautima.


Kuubikvoodi saab ehitada vastavalt enda soovidele, siinne voodi on ühelt küljelt täiesti avatud ja teiselt küljelt jäetud ava. Soovi korral saad kasutada ka lükanduksi või aknaid.



Kuubikvoodisse saad sisse viia ka valgustuse ja miks ka mitte mõne väikese seinariiuli raamatu või muu olulise jaoks.



Kuubikvoodi saad viia endale vajalike asjade lähedale, et oleks mugavam neid kätte saada.



































Kuubikvoodi saad sisustada seestpoolt endale meeldivate kaunistustega ja värvidega, mis ei sega sinu und.
































Kuubikvoodi juurde saad asetada ka öökapi, sobiva valgustuse või pehme vaiba jalgade hellitamiseks.
Kui soovid tänavamürast kaugele, saad ärgata ka vaiksemas toa nurgas.
































Sellise kuubikvoodi ehitamisel on oluline ka värv. Seestpoolt võiks olla kindlasti rahulikuma tooniga, et mitte segada und. Väljast poolt tuleks valida endale meeldiv ja toaga sobiv toon. Antud näite puhul on tuba heledates toonides ja selline erk roosa annab väga huvitava ja sobiva efekti. Kui tuba ise on väga erksates toonides, võiks valida rahulikuma tooni. Samuti võib kasutada muid viimistlusvahendeid peale värvide, näiteks tapeeti või klaasi või ka kardinaid. Kindlasti peaks see olema pelgupaik, kuhu tahaksite rõõmuga pikali heita.
Antud voodi on ehitatud moodulitest, kus igal kuubi küljel on kaks moodulit. Kindlasti peaks olema tugevast materjalist, mis kannataks pidevat veeretamist toas.

Sellise kuubikvoodi ehitamisel saab rakendada väga erinevaid ideid, kasvõi vanast tugevast riidekapist meisterdada.

Koostanud: Sisustusweb'i toimetus
Artikli koostamiseks kasutatud materjale:http://www.ducotedechezvous.com/

Sisestatud: 12.09.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki