Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Looduslikud vannitoad

Vannituba on koht, mida külastame palju kümblemiseks, dušši all käimiseks või vannis lõõgastumiseks. Seda meeldivam on see elamus, mida rohkem me suudame sellest ruumist teha väikese rohelise oaasi. See on tuba majast, kus saame sõna otseses mõttes lukustada ennast oma maailma. Koht, kus sind keegi ei häiri ja saad muud igapäeva kohustused unustada.

Vannitoa sisustamisel saab kasutada väga huvitavaid looduslikke interjööre. Elades kõrge kortermaja kivimüüride vahel on selline vannituba tõeline lõõgastuskoht, kus saad mööda teid ja radu rohelusse astuda.

Oma vannituppa saad luua huvitavaid interjööre erinevaid materjale ja aksessuaare kasutades: keraamilised plaadid, looduslikust kivist seina- ja põrandakatted, rannakivid, klaasseinad, akvaariumid, peeglid, jalamatid, dekoratiivpildid, toalilled, valgustid ja muidugi sobiv vannitoamööbel.

Loodusest inspireeritud vannituba aitab saavutada rahulik interjöör, rohelised toonid. Heaks lahenduseks on lehemotiivid või tuua vannituppa palju rohelisi elustaimi. Taimed peaks valima vajaliku valgus- ja niiskustaluvuse järgi. Vann võib olla nagu suur oaas vaatega avarusse, mille äärtesse saab paigutada vajalikke esemeid või aksessuaare. Avarat vaadet võib asendada ka dekoratiivpilt kaugusesse. Seinad saab luua lehemotiividega plaatidest või looduslikust kivist. Kasutada saab veel samblaseid matte põrandal või seinas, tuua põrandale palju sobiva kujuga toalilli või kasutada kunstlilli. Selline looduslik vannituba nagu hingaks ja annaks head energiat ruumi kasutajatele.




Samblamatid on uuenduslik disain vannitubades, mida saab kasutada kas seintel, põrandal või tuua välja erladi raamides. Matid ei vaja päikesevalgust, vajavad vähesel määral niiskust, neid on lihtne hooldada. Samblamatid võivad olla ka mürasummutajaks.



Ja veel palju ideid roheliseks vannitoaks:







Nägime palju huvitavaid looduslikke vannitubade lahendusi. Huvitav oli otse loodusest toodud materjalide kasutamine. Looduslike kivide kasutamine interjöörides on meile juba tuttav, aga naturaalse sambla kasutamine on tõesti uudne ja huvitav lähenemine.
Kellel vannituba suur ja akendega, saab lausa eraldi lillenurga luua. Kasutada saab siin ronitaimi või ka pinnakattevormiga taimi.
Väiksema vannitoa avaramaks muutmisel saab kasutada läbipaistvat klaasi, suuri peegleid ja heledamaid toone.

Ideid on palju, avastage ja leidke omale sobivaimad vannitoalahendused!!!!!

Koostanud: Sisustusweb'i toimetus
Artikli koostamiseks kasutatud materjale:
www.myhomerocks.com;
www.lodgeandcabinaccessories.com

Sisestatud: 19.09.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Domelor - avatuim aiamaja turul, mis aitab kauem õues einestamist nautida.

Me kõik tahame, et suvi ei lõpeks kunagi ja me kõik saaksime aastaringselt päikest nautida. Lõppude lõpuks, mis võiks olla parem kui nautida värskendavat suvist kokteili, istudes väljas sooja ja mahedat päikest nautides kerge tuule all? Õnneks on tänapäeval palju võimalusi suvehooaega ka külmemateks kuudeks pikendada tänu erinevatele leidlikele kodukujunduslahendustele – ja aiamaja on neist vaieldamatult parim.

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Berlin Design Week’il seekord Eesti disaini Radis Furniture’lt

Disaini perspektiividest ja hetkeseisust BNDNWK’l. Alhambra Berlin pakkus suurepärase võimaluse koondades disainereid, kultuuri institutsioone, ettevõtteid ja uurimisinstitutsioone ühise katuse alla sooviga rakendada ja esitleda kõrgemaid eesmärke disainis. Radis Furniture’ väljapanek keskendus praegustele ökoloogilise ja sotsiaalse jätkusuutlikkusega seotud küsimustele. Berlinis nähtav zeitgeist peegeldab Radis Furniture'i uusimaid suundi kummutiga ROMB ja uue NOBLE TV-aluse ning materialivalikuga. Otse Berliini südames, Kurfürstendamm 68, Radis Furniture'i kureeritud ruumi eest täname veelkord kuraatorit Alexandra Klatti ja BNDNWK disainimeeskonda.

vaata kõiki