Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Miks valida voldikkardin?

Voldikkardinate populaarsus Eestis ning tervikuna kogu läänelikus maailmas on tõusnud viimastel aastatel väga jõudsalt. Voldikkardin üllatab just oma mitmekesisusega ning disainiliste lahendustega.


Voldikkardin pakub akende katmisel rohkem võimalusi, kui ükski teine aknakate, olles sobilik kasutamiseks tavaakendele, katuse- ja laeakendele ning erikujulistele akendele. Ideaalselt sobivad voldikkardinad ka terrassidele ning talveaedadesse. Voldikkardinad varjavad efektiivselt päikesevalgust, aitavad reguleerida ruumi temperatuuri ning kangaste eriomadused võimaldavad kardinat kasutada erinevates tingimustes. Selle kardina mitmekülgsus ilmneb kõige paremini aga erinevates avanemisviisides ning kahe erineva kanga integreerimisel ühte kardinasse.



Sunoreki Optimo voldikkardina valikkusse lisandusid 2014 aastal uued profiilitoonid ning uued käepidemed kardina liigutamiseks. Profiilitoonid on valitud arvestades tänaseid ja homseid trende akende disainis ning silmas pidades klientide soove.
Valikusse kuuluvad tänaseks järgmised värvitoonid: valge, hõbe, shampanja, antratsiit, must, pruun, tume oliiv, beež ning läikepruun, millest kaks viimast lisandusid valikusse 2014 aastal.



Puitakendele ning naturaalsust hindavatele klientidele pakub Sunorek puiduimitatsioonidest koosnevat profiilide kollektsiooni: tume tamm, mahagon, pähkel, mänd ja kuldne tamm.

Optimo voldikkardina avamiseks või sulgemiseks saab valiku teha kahe käepideme vahel: reguleeritav või fikseeritud käepide. Reguleeritav ja läbipaistev käepide on hea valik kõrgel asuvatele kardinatele, sest selle käepideme külge saab ühendada tõmbevarda, mis oluliselt lihtsustab kõrgel asuvate kardinate avamist ja sulgemist. Fikseeritud käepidemed on saadaval üheksas värvitoonis, mis muudavad kardina stiilseks ning silmatorkavaks.


Sunoreki sisustussalongidest leiad Eesti parima ning suurima voldikkardinate valiku. Sunorek toob Sinuni maailma hetketrendid ning annab professionaalset nõu. Salongi disainerid töötavad koos Sinuga välja Sinu kodu jaoks sobivaima lahenduse. Kõik kardinad valmistatakse rätsepatööna Sinu poolt soovitud mõõtude alusel.

Optimo voldikkardinatega saab tutvuda Sunoreki sisustussalongides Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Jõhvis, Kuressaares ja Viljandis.

Sisestatud: 03.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki