Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Pehmemööbli muljeid Milanost

Rahvusvaheline Milano mööblimess (Salone del Mobile) on saanud mitmetele Eesti sisustusvaldkonna tegijatele igakevadiseks külastuspaigaks, et saada osa viimastest trendidest ja olla kursis maailmatasemel toote-uuendustega.

Vaatame, milline pehmemööblivalik jäi sel aastal sisearhitekt Liina Ainomäe fotoobjektiivi ette Milano Furniture Fair'il.

Selle aasta Milano Furniture Fair disainialal esitletud diivanid ja tugitoolid paistsid silma taas oma mängulise ja pehme vormi poolest.

On ju diivan ruumi puhketsooni domineeriv element, mille vormile, disainile, materjalidele ja funktsionaalsusele aina enam tähelepanu pööratakse.

Tuntud firmad ja nimekad disainerid näevad igal aastal nende vormidega palju vaeva, et esmaesitleda neid kogu maailmale just Milanos.

Vaatame lähemalt:

EDRA väga mugavate uute diivanite väljapanek

EDRA väga mugavate uute diivanite väljapanek

EDRA disainitud diivan

EDRA disainitud diivan

Huvitava, ümara vormiga EDRA diivanid

Huvitava, ümara vormiga EDRA diivanid


EDRA diivanite disaini iseloomustab vaimustav, vallatu vormimäng, mis samas on ülimalt mugav ja ergonoomiline. Ülim pehmus visuaalselt , istudes väga mugav ja just parajalt toetav, sobitudes keha iseärasustega. EDRA on kaasanud disainerid, kelle töö tulemusel on valminud nii suurepärase vormiga diivanid. Kattematerjaliks kasutatakse samuti väga erilisi materjale ( karvased , sametised jne. , samuti naturaalne nahk), mis sobituvad konkreetse diivani vormiga.

Edra'st vaata huvi korral lähemalt >>>

CASSSINA  kõrgetel jalgadel diivan - kerge, iga nurga alt vaadeldav ja kaunis vorm!

CASSSINA kõrgetel jalgadel diivan - kerge, iga nurga alt vaadeldav ja kaunis vorm!

Cassina'st vaata huvi korral lähemalt >>>

CAPELLLINI helesinine diivan ja ümarad abilauad. Tegemist on  väga populaarse abilaua kujuga, mida kombineerida koos erinevate suurusega.

CAPELLLINI helesinine diivan ja ümarad abilauad. Tegemist on väga populaarse abilaua kujuga, mida kombineerida koos erinevate suurusega.

Cappellini'st vaata huvi korral lähemalt >>>

DESALTO - kaks kollast munaja vormiga tugitooli ja madal, mugav sinakashall diivan

DESALTO - kaks kollast munaja vormiga tugitooli ja madal, mugav sinakashall diivan

DESALTO - roosakaslilla ja hall tepinguga  väga mugavad diivanid, mille plüüz kattematerjalina on väga populaarne ja sobitub pehme vormiga ideaalselt.

DESALTO - roosakaslilla ja hall tepinguga väga mugavad diivanid, mille plüüz kattematerjalina on väga populaarne ja sobitub pehme vormiga ideaalselt.

Desalto'st vaata huvi korral lähemalt >>>

Diivanide disainis on jätkuvalt oluliseks märksõnaks mugavus.
Fotod: sisearhitekt, Liina Ainomäe erakogu

Sisestatud: 29.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki