Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Kuidas luua isikupärane magamistuba?

Magamistuba on oluline koht lõõgastumiseks ja väärib seega omaniku täit imetlust. Lihtne viis tuba isikupäraseks, hubaseks ja vajadusel funktsionaalseks muuta on voodipeatsi disain.

Kui valida, kas osta voodi koos peatsiga või ilma, siis isikupärasema tulemuse saavutamiseks sobib kõige paremini ilma peatsita. Voodipeatsi saab lihtsate vahenditega meisterdada ise, kasutades selleks kasvõi vanast talust pärit restaureeritud uksi.

Taaskasutus magamistuppa

Üks lihtne viis pilkupüüdev voodipeats teha, on kasutada ära vanu armsaid esemeid. Selleks sobivad hästi näiteks vanad uksed, aknaraamid ja –luugid, euroalused, aga miks mitte ka spordivahendid. Sobivaid esemeid võib jääda üle kodu restaureerimisest ja maakodust, aga miks mitte piiluda ka vanakraamipoodidesse või laatadele.

 Allikas: www.pinterest.com

Allikas: www.pinterest.com

Funktsionaalne voodipeats

Ilu kõrval võib voodipeatsil olla ka praktiline roll, asendades näiteks öökappi. Erinevate lahendustega saab voodipeatsist luua näiteks mõnusa riiuli õhtusele lugemisvarale ja muudele olulistele esemetele nagu perepildid või äratuskell. Ka funktsionaalse voodipeatsi tegemiseks tasub vaadata taaskasutatavate lahenduste poole.

 Allikas: www.pinterest.com

Allikas: www.pinterest.com

Käsitöö

Üks võimalus magamistuppa värve ja mustreid tuua, on valida ilus kangas ja teha sellest stiilne voodipeats. Lisaks kangale võib voodipeatsis kasutada ära ka näiteks kudumeid ja heegeldatud kaunistusi. Meisterdada võib nii suure ja pehme voodipeatsi, kui ka sama funktsiooni täitvad ilupadjad. Viimased võib voodi kohale seina kasvõi riputada. Kui voodis meeldib lugeda, siis padjad teevad seljataguse pehmeks ja mugavaks.

 Allikas: www.pinterest.com

Allikas: www.pinterest.com

Kergesti muudetav

Iseäranis põneva variandi saab siis, kui tuua magamistuppa tahvlivärvid, mida tavaliselt võib näha näiteks köögilahendustes või laste mängunurkades. Sellisele seinale saab iga nädal joonistada uutmoodi voodipeatsi või kirjutada armsa sõnumi oma kallimale. Praktilisema püsiva lahenduse saab siis, kui joonistus spetsiaalse spreiga ära fikseerida. Pelgama ei pea ka tumedat seina, sest tahvlivärve saab nüüd osta terve värvikaardi ulatuses.

 Allikas: www.pinterest.com

Allikas: www.pinterest.com


Kui soovid ka enda magamistuba värskendada, siis osale kindlasti Tunne Stuudio mängus “Professionaali pilk sinu kodus?”. 1. oktoobril 2014 läheb loosi sisekujunduslahenduse loomine ühele magamistoale.
Jälgi Tunne Stuudio tegemisi Facebookis.

Kui soovid konsultatsiooni oma kodu sisustamiseks, siis võta ühendust stuudio@tunne.ee. Kõik algab õige tunde loomisest.

TUNNE STUUDIO OÜ
Telefon: 56607910
www.tunne.ee

Sisestatud: 15.09.2014